Blue Cheese (Dinafem) feminized

(3)

De feminized Blue Cheese van Dinafem is de perfecte keus voor de buitenkweek in gebieden met een korte zomer. Deze mix van UK Cheese en Blueberry vereist slechts 50 dagen om 550 g/m² zeer harsige toppen te ontwikkelen met een geur van zoete en fruitige bessen met een ondertoon van rijpe kaas en een intens fruitige en zoete smaak met een kaasachtige afronding. Wordt tijdens de bloei 3 maal zo groot

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Blue Cheese: Een fruitige en zoete smaak met een een kaasachtige afronding

De feminized Blue Cheese van Dinafem is de perfecte keus voor ongeduldige kwekers en degenen die in gebieden leven met een kort zomerseizoen. Het samenbrengen van UK Cheese en Blueberry resulteerde in een krachtige Indica plant die haar bloeiperiode na slechts 50 dagen afrondt, een periode waarin ze zeer harsige toppen ontwikkelt die bespikkeld zijn met een overvloed aan stampers. Het wordt ten zeerste aangeraden om haar groei in de vegetatieve periode te beperken tot een maximum van 40 cm, want tijdens de bloei zal ze 3 maal zo hoog worden. Tijdens de bloei scheiden de planten een geur van zoete en fruitige bessen af, met een ondertoon van rijpe kaas. Het gerookte eindresultaat heeft een intens zoete en fruitige smaak, gevolgd door een kaasachtige afronding.

Buiten zou je eerste zorg het intense aroma van de bloeiende plant moeten zijn en de tweede de hoogte, die wel tot 3 meter kan oplopen. Je hebt echt een verafgelegen en verscholen plek nodig of zeer geurtolerante buren. De korte bloeiperiode is echt een zegen, maar Blue Cheese heeft een zeer speciale eigenschap voor degenen met een ERG korte zomer - vooropgesteld dat je een door Blueberry gedomineerd fenotype hebt, zul je er getuige van zijn hoe de plant een prachtige kleurverandering ondergaat en paarse vlekken krijgt wanneer het 's nachts kouder wordt.

Blue Cheese (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders UK Cheese x Blueberry
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 14%
CBD Laag
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    09/May/2018

    2 seeds of 3 never grow
    Once i hydrated them, one out of 3 directly sunk. (not a good sign).. after one day in water and then a few days in humid mud, only one seed grew up. A bit disappointed by the quality of the seeds.

    Q. V.
    18/Sep/2020

    rapide et puissante
    Une plante très stable,facile et très plaisantes a faire et surtout très fruité.Une fois le produits fini les têtes seront très dur et compacte.

    P. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Cheese (Dinafem) feminized
Blue Cheese (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.