DaVinci

(3)

De DaVinci vaporizer is een kleine, snelle en lichte vaporizer voor aromatherapie onderweg. Past in bijna iedere broek- of jaszak en warmt zeer snel op. Is tevens geschikt voor etherische oliën en is snel hervulbaar.

146,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Kleur:Groen € 146.00
 • Kleur: Groen € 146.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

 Deze vaporizer kan gebruikt worden met:

 Checked_yesKruiden         Check_YesConcentraten   Check_No Resins   Check_NoE-liquids  

 


DaVinci, een kleine snelle en lichte vaporizer voor aromatherapie onderweg

De DaVinci is een nieuwe vaporizer ontworpen door Karma Classic. Met een afmeting van 10,1 x 5,8 x 2,5 cm en een gewicht van 158 gram past hij in bijna iedere broek- of jaszak (het flexibele mondstuk kan worden verwijderd voor extra handzaamheid) en de behuizing biedt een ergonomische grip.

De DaVinci Vaporizer maakt gebruik van een roestvrij stalen verwarmingselement, met een opwarmingstijd van gemiddeld 1,5 minuuut en een breed temperatuurbereik. Om oververhitting te voorkomen en de batterij te sparen, schakelt het verwarmingselement na 10 minuten van onafgebroken gebruik automatisch uit.

De DaVinci vaporizer bevat een apart vulpatroon voor etherische oliën, waardoor zelfs aromatherapie onderweg voor deze draagbare vaporizer geen probleem is.

HOE DE DAVINCI VAPORIZER TE GEBRUIKEN

Nadat je de DaVinci Vaporizer op ON hebt gezet, zal het verlichte digitale temperatuurdisplay de kamertemperatuur aangeven. Gebruik nu de 'up' en 'down' knoppen om de gewenste temperatuur in te stellen. We raden je aan om te beginnen met een temperatuur van 182°C; lagere temperaturen zorgen voor meer smaak, hogere temperaturen voor een dikkere rook. Nadat je de deksel van het vulcompartiment hebt geopend en het compartiment gevuld hebt met jouw favoriete kruiden of etherische oliën, druk je deksel dicht totdat je een klik hoort. Druk nu op de HEAT knop en de DaVinci Vaporizer zal snel opwarmen tot de ingestelde temperatuur. Na iets meer dan een minuut kun je al inhaleren. Advies: Word niet te lui na gebruik; maak het vulcompartiment na ieder gebruik schoon.

EIGENSCHAPPEN VAN DE DAVINCI VAPORIZER

warmt snel op
digitale temperatuurregeling
intern opbergvakje
duurzame flexibele slang
twee vulcompartimenten
roestvrij stalen verwarmingselement
inclusief schoonmaaktools
leverbaar in de kleuren zwart, wit en grijs

GARANTIE

2 jaar fabrieksgarantie

video

DaVinci Product Informatie
Merk Davinci
Type Draagbaar
Reviews (3)
  (3)
  17/Mar/2016

  zeer tevreden
  Dit is een erg mooie vaporiser. Hij ziet er niet alleen mooi uit. Hij is makkelijk te stoppen, warmt snel op en is handzaam om mee te nemen. Hij is makkelijk schoon te houden met het borsteltje dat vernuftig in het apparaat past. Hij ziet er luxe uit en voelt ook goed aan. Ik ben er zeer tevreden mee.

  26/Oct/2015

  satisfait
  Le Davinci est léger , silencieux et compact il chauffe très rapidement seul inconvénient le réglage de température un peu long a programmer, mais rien de décourageant donc allez-y commander vous serez pas déçus. .

  13/Aug/2013

  Easy to operate, great experience
  I bought this little vaporizer because I had problems with the carciogens and heaviness of the smoke of blunts. So I revieved the package yesterday and read the quick guide. I grinded some herb, put in into the little container with ease, warmed the thing up and toked away through my enlarged sucking straw. Just wow, what flavour ! And after some seconds a strong high set in. Just lovely.Just what I expected and better !

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
DaVinci
DaVinci
DaVinci
DaVinci
DaVinci
DaVinci