Nepal Jam (ACE Seeds) feminized

(4)

Van Jamaica tot het hooggebergte van Nepal - deze verre liefde heeft geresulteerd in een 100% zuivere sativa-kruising met aparte Aziatische kenmerken. Nepal Jam is een sterke en compacte cannabissoort met een formidabele Nepalese moeder. Ze is bestendig tegen koude, schimmel, spint en meeldauw. Perfect voor hasj met een zoete smaak!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (6)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Nepal Jam: Perfect voor hasj

Nepal Jam feminized van ACE Seeds is het resultaat van een van de meest succesvolle langeafstandsrelaties aller tijden. Een fiere, onafhankelijke dame uit de Nepalese hooglanden is zwanger geraakt door een Jamaican '85. Het kind betreft een sativa-dominante kruising met kenmerkende oostelijke eigenschappen. ACE Seeds heeft met succes de sativa-genen aangepast voor binnenkweek - planten worden zelden hoger dan 120cm. Ze doet het zowel op potgrond, hydroponisch als in andere opstellingen goed. Een prachtexemplaar voor de beginnende kweker.

Nepal Jam van ACE Seeds is een dik opdondertje, maar wel degelijk energiek. Zo is ze bestand tegen koufronten, spint en grauwe schimmel. Dat stelt haar in staat om 400g/plant aan geweldige toppen te produceren als je haar buiten kweekt. Ze heeft bovendien voldoende aan een bloeiperiode van 9 weken om compacte en harsrijke toppen aan te maken die naar fruit en hout geuren. Het eindproduct heeft een zoete smaak en bevat een gemiddeld THC-gehalte van 16-18% (met een laag CBD-gehalte). Dat staat garant voor een heldere, vrolijke, sterke high waar je uren mee onder de pannen bent. Ervaar zelf de reis van het eiland Jamaica naar de Nepalese hooglanden en geniet.

Nepal Jam (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders Nepalese x Jamaican '85
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 14%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    26/Apr/2023

    Gerne wieder
    In allem immer zuverlässig. Absolut empfehlenswert!

    C. J.
    10/Feb/2023

    Kind of old seeds
    Unluckily I got a package from march 2021, i hope all will sprout, ace guaranteed this within 2 years. The 2 years are over in one month. I think Zamnesia should not sell them for full price when the breeders "sprout guarantee" is ending very soon. But the all around service by Zamnesia is excellent.

    A. P.
    18/Apr/2022

    Nepal jam
    Bonne germination 80% correct pour de la sativa... Merci belle hybride

    J. S.
    14/Apr/2016

    Bof
    Cava qué

    N. L.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (6)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Nepal Jam (ACE Seeds) feminized
Nepal Jam (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.