Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Bubba OG (ROOR Seeds) regular

Bubba OG (ROOR Seeds) regular

Bubba OG door ROOR Seeds is de combinatie van twee legendarische soorten - OG Kush en de pre-98 Bubba Kush. Beide leverden hun beste eigenschappen aan hun kind: Bubba droeg bij aan de opbrengst en OG is aanwezig in de smaak van de wiet. Omdat het een bijna pure Indica is, duurt het 8-9 weken om haar mooie grote toppen, gevuld met THC, te ontwikkelen. Perfect als een slaapmiddel en pijnstiller.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

47,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 47.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

ROOR Seeds - Bubba OG: Twee legendarische Kush soorten verenigd

Bubba OG door ROOR Seeds komt uit de Indica lijn van ROOR, ook wel aangeduid als de 'i2', en is het resultaat van twee legendarische soorten: de OG Kush en de pre-98 Bubba Kush. Haar ouders leverden enkele van hun beste eigenschappen aan hun kind en worden gekenmerkt door hogere opbrengsten, te danken aan Bubba en de smaken van OG. Maar vanwege de kruising zijn er een aantal aardse ondertonen aan de fruitige smaak en dit zijn smaken waar het water je van in de mond loopt.

Bubba OG door ROOR Seeds komt dicht in de buurt van een bijna pure Indica en vereist slechts 8-9 weken om haar mooie grote toppen te produceren, gevuld met THC. Een onafhankelijk laboratorium testte zowel OG als Bubba en het resultaat was een THC niveau van rond de 19%. Dit spul is in feite een van de sterkste soorten op de markt van vandaag. Het effect van de geconsumeerde wiet varieert, maar in het algemeen is een ernstige lichaamsverdovende ervaring te verwachten. En als je ervoor kiest om eerder te oogsten, al je een meer mentale high krijgen. Hoe rijper de wiet, hoe sterker de ontspannende werking op het lichaam: ideaal voor medicinale doeleinden als slaapmiddel en/of als pijnstiller.

Bubba OG door ROOR Seeds blijft vrij kort, met dikke takken, maar ze heeft de neiging om vrij bossig te groeien, dus zorg voor een lekkere scherpe schaar om een aantal takken te trimmen zodat de onderste toppen genoeg licht krijgen. Bubba OG is een veelvraat en kan veel voedingsstoffen verstouwen, maar voor de beste smaak is het raadzaam om haar door te spoelen in de laatste tien dagen voor de oogst.


Merk ROOR Seeds
Genetica Indica
Ouders OG Kush x Bubba Kush
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor 300-400 g/m2
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Regular Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie

30 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.