Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Paddo Grow Kits Zamnesia Er zijn 10 Producten

Deze magic mushroom kweek kits van Zamnesia, met een inhoud van 1200ml, bevatten perliet, vermiculiet en substraat dat gekoloniseerd is met Psilocybe Cubensis. Een gigantische oogst met verse, magische paddestoelen is gegarandeerd. Naast de kweekkit, ontvang je een filterzak om de ultieme kweekomstandigheden te creëeren. Zamnesia biedt verschillende soorten en een handig variatiepack met drie soorten, als je het moeilijk vindt je keuze te maken. Waarom probeer je ze niet allemaal om je eigen, persoonlijke favoriet te ontdekken? Het kweken van je eigen magic mushrooms was nog nooit zo eenvoudig!

MushMush: De Gasten Achter De Zamnesia Kits

Mush Mush Logo

Bij Zamnesia helpen we mensen zoals jij graag met het kweken van hoogwaardige paddenstoelen binnen het gemak van je eigen huis.

In onze paddo shop vind je een grote variatie aan producten, van professionele kweeksets voor paddo's en truffels tot accessoires; allemaal afkomstig van vertrouwde merken met een goede reputatie in de industrie.

Met trots kondigen we vandaag aan dat we twee nieuwe paddo kweeksets aan onze collectie hebben toegevoegd. Om dit te vieren, zullen we hieronder dieper ingaan op de twee kits, en bespreken we Mush Mush, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van deze, maar ook andere, kits die in onze winkel verkrijgbaar zijn.

Lees dus snel door en zorg dat je die geweldige nieuwe kits van Mush Mush in handen krijgt. Voor meer informatie over het kweken van paddo's en wat je nodig hebt om ze zelf thuis te kweken, bezoek je vandaag nog de Zamnesia Paddo Shop.

MUSH MUSH: HET BREIN ACHTER ONZE PADDO'S

De jongens van Mush Mush kweken al paddo's sinds 1997. Toentertijd waren ze "slechts" hobbykwekers die paddo's in hun eigen huis kweekten en droogden, naast de studie die ze volgden.

In 2001 richtten ze officieel Mush Mush op en sindsdien hebben ze een groot aantal paddo kweeksets geproduceerd, maar ook sclerotia en substraat voor magic truffel kwekers.

Wat Mush Mush onderscheidt van andere producenten van kweeksets, is hun oog voor detail.

Het productieproces van de kweeksets neemt ongeveer 4-5 weken in beslag. Ze beginnen met het kweken van mycelium in een vloeibaar medium en het enten/kweken van het gesteriliseerde substraat voor de kits.

Zowel het mycelium als het substraat worden vervolgens toegevoegd aan individuele trays en gerijpt, waarna ze naar de klanten kunnen worden verzonden.

Dit gehele proces moet plaatsvinden onder volledig steriele omstandigheden, omdat zelfs het kleinste lek in een zak of een niet steriel oppervlak kan leiden tot een besmetting, wat een gehele partij kweeksets teniet kan doen.

Het team werkt ook voortdurend aan de productie van nieuwe kruisingen, om deze in de toekomst mogelijk aan hun kweeksets toe te voegen. Er wordt ook altijd extra aandacht geschonken aan het verjongen van de bestaande lijn kweeksets om de kwaliteit van de kits te verzekeren.

Mush Mush produceert op dit moment kweeksets met 7 verschillende soorten, die allemaal zijn geselecteerd vanwege hun vermogen om goed te presteren in een thuisomgeving.

NIEUWE MUSH MUSH KITS BIJ ZAMNESIA

Omdat we graag onze belofte willen waarmaken en paddokwekers willen voorzien van de beste kweeksets en accessoires, kondigen we hierbij aan dat we binnenkort twee nieuwe Mush Mush kweeksets toevoegen aan onze Paddo Shop.

Hier is een kort overzicht van de nieuwe sets die we aan onze winkel toevoegen:

MOBY BIG VAN MUSH MUSH

Moby Big

Moby Big is een krachtige kruising tussen Moby Dick en B+, twee iconische paddosoorten die extreem populair zijn bij zowel thuiskwekers als paddo connaisseurs.

Deze paddo's worden enorm groot en kunnen gemakkelijk worden herkend aan hun puntige hoeden en bleke kleur. Ze produceren een sterke, euforische "high" en zijn in ervaren handen gekweekt om te kunnen floreren in een thuiskweekproject.

Zoals voor alle Mush Mush kits geldt, is deze soort gekruist, teruggekruist en gestabiliseerd om hoogwaardige paddo's te garanderen die betrouwbare resultaten leveren.

MCKENNAII VAN MUSH MUSH

McKennaii Zamnesia Kit

McKennaii is een van de nieuwste creaties van Mush Mush. Dit is een extreem sterke variant die veel opbrengt in een zeer korte tijd.

De paddo's hebben ieder op zich een bijzonder hoedje met een prachtige, donkerbruine, leerachtige kleur. Ze wekken enorm sterke effecten op die zeker in de smaak zullen vallen bij psychonauten.

Sommige online verhalen brengen deze soort in verband met Terence McKenna, een beroemde psychonaut, lector en auteur uit de VS. Deze geruchten zijn echter NIET WAAR; McKennaii is een unieke soort en deze verhalen zijn waarschijnlijk als marketingstunt de wereld in geholpen door andere producenten van kweeksets.

Ook hier geldt dat deze soort, net als andere Mush Mush Kits, in vaardige handen is gekruist, teruggekruist en gestabiliseerd om de kwaliteit en betrouwbaarheid van elke McKennaii kweekset te verzekeren.

BESTEL JOUW MUSH MUSH KITS VANDAAG NOG

Op dit moment worden zowel de Moby Big als de McKennaii kweeksets toegevoegd aan onze Paddo Shop.

Alle Mush Mush kits worden wekelijks gemaakt om de versheid van de producten te garanderen. Ook worden alle kits geleverd met een kweekzak, compleet met microfilter, die bijna alle problemen met besmettingen of insecten elimineert.

Elke kit bevat mycelium en een mengsel van perliet en vermiculiet, die beiden extreem belangrijk zijn voor de drainage en ontwikkeling van de paddo's, hoewel sommige bedrijven ze beschrijven als "vul" producten.

Als je graag wat nieuwe soorten wilt toevoegen aan je paddo tuin, bestel dan vandaag nog de nieuwe Mush Mush kits.

Mush Mush heeft bijna 20 jaar kweekervaring en is razendsnel uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande en betrouwbare bedrijven in de industrie.

Om het productaanbod te bekijken en je bestelling te doen, surf je vandaag nog naar de Zamnesia Paddo Shop.

Handleiding Zamnesia Kits

Handleiding Zamnesia Kits

Altijd al zelf eenvoudig paddo`s willen kweken? Met de Paddo kweeksets van Zamnesia is het zeer eenvoudig om zelf je eigen magic mushrooms te kweken. Raadpleeg wel altijd eerst de Handleiding voor Zamnesia Kweeksets alvorens je begint. 

Paddo Verwarmingsmat

Paddo Verwarmingsmat

Temperatuur is een belangrijke factor bij het kweken van paddestoelen. Zorg voor de juiste temperatuur met onze Paddo Verwarmingsmat!