Blueberry Bud (Sagarmatha Seeds) feminized

Het heeft even geduurd, maar nu is Blueberry Bud van Sagarmatha Seeds er dan eindelijk. Blueberry Bud is gekweekt uit de genen van DJ Short en vervolgens geïsoleerd door Sagarmatha. Dit is een mooi voorbeeld cannabisvakmanschap op zijn best. Met haar rijke (en onderscheidende) Blueberrygeur, smaak en kleur is ze een soort van onvervalste kwaliteit.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sagarmatha Seeds - Blueberry Bud: Een echte cannabisparel met een royaal aroma

Een van Sagarmatha's nieuwste creaties, Blueberry Bud, is nu verkrijgbaar in feminized vorm. Na een lang en zwaar proces wist Sagarmantha eindelijk de ideale smaak, geur en kleur te verenigen om zo de speciale Blueberry Bud te creëren.

Blueberry Bud is een soort die niet alleen maar fascineert maar je ook verteld doet staan van haar elegante aanwezigheid, royale geur en verrukkelijke high. Ze is dan misschien niet de beste producent, ze is nog steeds een parel van een soort - een die de ware cannabiskenners niet willen mislopen.

Blueberry Bud is een mooie toevoeging aan elk wietmenu, ze brengt heel veel rijke, authentieke bessensmaak op tafel. Als je haar eenmaal geprobeerd hebt, wil je geen afscheid meer nemen. Je kunt bij het roken een fruitige ervaring verwachten. Dit is de perfecte soort om met vrienden te roken of gewoon om na een dag hard werken mee te ontspannen.

Blueberry Bud (Sagarmatha Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sagarmatha Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Opbrengst Indoor Tot 350g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blueberry Bud (Sagarmatha Seeds) feminized
Blueberry Bud (Sagarmatha Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.