Endoca Hemp Oil Capsules (15% CBD)

(4)

Een Endoca hemp oil capsule bevat 50mg CBD. Het is een eenvoudig te gebruiken supplement van de hoogste kwaliteit, gemaakt van biologisch gekweekte hennep. Het hennep extract is verkregen via een lage temperatuur en hogedruk proces, wat de hoogste kwaliteit verzekert. Deze capsules zijn vegan-vriendelijk, glutenvrij en koosjer. Een flesje bevat 30 capsules.

125,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Endoca Hemp Oil Capsules (15% CBD): Elke capsule levert 50mg CBD

Endoca hemp oil capsules barsten met CBD; een enkele capsule bevat 50mg CBD, de zeer gewilde cannabinoïde. Het hennep extract in deze capsules wordt verkregen via een proces van lage temperaturen en hoge druk, zodat de waardevolle elementen zorgvuldig worden onttrokken, waarmee de hoogste kwaliteit van het eindproduct wordt verzekerd.

Voor de fabricage van hun producten gebruikt Endoca uitsluitend gecertificeerde hennep, biologisch gekweekt in de EU. De soepele en gladde textuur van de capsules zorgt ervoor dat ze zeer eenvoudig door te slikken zijn. Endoca Hemp Oil Capsules zijn vegan-vriendelijk, glutenvrij en koosjer.

Aanbevolen dosering

Gebruik 2 maal daags bij je dagelijkse maaltijden. (Deze verklaring is niet geëvalueerd door de EFSA.)

Bewaren

Hennepolie is een bederfelijk product en moet worden bewaard op een koele plaats, uit de buurt van warmte, licht en vocht.

Inhoud

Cannabinoïden: CBD, lage concentraties CBC, CBG en CBN.

Terpenen: myrceen, limoneen, alfa- en beta-pineen, linalool, B-caryofylleen, caryofylleen oxide, terpinoleen en humuleen.

Andere natuurlijke elementen: Alkanen, stikstofverbindingen, aminozuren, suikers, aldehyden, alcohol, ketonen, flavonoïden, glycosiden, vitaminen, kleurstoffen en water.

Inhoud: 30 capsules.

Endoca Hemp Oil Capsules (15% CBD) Product Informatie
THC-gehalte Niets
Volume Capsules
Merk Endoca
Drager Hennepzaadolie
Percentage CBD 15%
Bron Europese industriële (biologische) hennep
Reviews (4)
  (4)
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Endoca Hemp Oil Capsules (15% CBD)
Endoca Hemp Oil Capsules (15% CBD)
Endoca Hemp Oil Capsules (15% CBD)
Endoca Hemp Oil Capsules (15% CBD)