Tao Purple (Top Tao Seeds) regular

(2)

Tao Purple is een uitstekend gekruiste soort van Top Tao Seeds en geen onbekende op het podium van de Cannabis Cup. Ze levert in recordtempo royale opbrengsten op en ziet er ongelooflijk uit, met paarse tinten en dicht opeengepakte toppen. Dankzij haar complexe genetische achtergrond levert deze indica-dominante dame een rijke mix van geuren en smaken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds - Tao Purple: kampioen met onweerstaanbare esthetische eigenschappen

Tao Purple van Top Tao Seeds is een bekroonde soort met een geweldige genetische achtergrond. Haar ouders zijn namelijk de old school Bohemia en Purple #1. Tao Purple is een kruising met 60% indica- en 40% sativagenen, maar vertoont vooral sativa-kenmerken. Deze kanjer dankt haar naam aan de donkerpaarse tinten die ze krijgt wanneer ze aan voldoende zonlicht wordt blootgesteld.

Tao Purple is een indrukwekkende plant. Ze kan wel 300cm hoog worden en zit vol met toppen, wat een enorme opbrengst belooft. Deze sterke soort is ook goed bestand tegen kou, plagen en schimmel. Dat maakt haar geschikt voor binnen, buiten, maar ook voor in een tuinkas. De soort is niet feminized, dus je kunt als breeder — en anderen die dat willen worden — de uitmuntende genen gebruiken om eigen soorten te maken.

Het THC-gehalte van Tao Purple is gemiddeld 15%. Bij het roken trekken de smaak en geur de meeste aandacht: een citrusachtig aroma met een hint van bosbessen en een vleugje kruiden. Zodra de high inslaat, voel je je lichaam en geest volledig ontspannen. Daarna volgt vrolijkheid, en soms zelfs euforie.

Om te beginnen, is Tao Purple aantrekkelijk vanwege haar verbluffende uiterlijk, maar dit wordt overtroffen door haar ongelooflijke geur, rijke smaken en de geweldige high die ze biedt. Ze is weliswaar fantastisch voor de blower, maar haar opbrengsten en bestendigheid zullen ook kwekers heel erg aanspreken.

Tao Purple (Top Tao Seeds) regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 15%
Hoogte (Indoor) 200cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    08/Apr/2020

    Ganz ok
    9 von 10 gekeimt wuchs naja aber erstmal abwarten für 30€ aber top top

    M. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tao Purple (Top Tao Seeds) regular
Tao Purple (Top Tao Seeds) regular
Je bezoekt onze Nederlandse website.