Cherry Moon Pie (Big Buddha Seeds) Feminized

(2)

De beste aspecten van de Original Cherry Pie gecombineerd met de legendarische Bubba Kush maken Cherry Moon Pie van Big Buddha Seeds tot een van de meest begeerde soorten van dit jaar. Wie eenmaal van haar overheerlijke fruitsmaak en opbeurende, vrolijke high heeft genoten, wil zonder twijfel meer. Cherry Moon Pie is een Indica als geen ander!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Big Buddha Seeds - Cherry Moon Pie: Fruitige Smaak En Vrolijke High!

De Original Cherry Pie wordt beschouwd als een van de meest ongrijpbare soorten. Het gerucht gaat dat de soort het geheime ingrediënt vormt van de bekende Girl Scout Cookies. Ze is bijna onmogelijk om te pakken te krijgen en daardoor zeer in trek bij veel cannabisliefhebbers. Big Buddha Seeds wordt soms wel omschreven als een van de meest gerespecteerde breeders van vandaag. De topper heeft een heuse Cherry Pie gekruist met een andere legende; de populaire Bubba Kush. De nieuwe creatie, Cherry Moon Pie, blijkt simpelweg spectaculair te zijn. Ze combineert het beste van deze twee fantastische soorten tot een buitengewone Indica hybride met ongelooflijke kwaliteiten.

Cherry Moon Pie is heel eenvoudig om te kweken. Dankzij haar eersteklas genetica vergt ze niet veel onderhoud en heeft ze een goede groeikracht. De strain is vrijwel overal te kweken, wat betekent dat ze het bijna altijd goed doet: binnenshuis, buitenshuis of in een kas. Haar bloeitijd ligt op een redelijk korte zeven tot negen weken. Binnen die tijd ontwikkelt ze al snel gigantische toppen die bedekt zijn met een dikke laag glinsterende harskristallen. (Iemand op zoek naar een goede strain om te dabben?) Vergis je niet - ze biedt superveel van deze sappige, dikke toppen! Het is zeker aan te raden om deze meid al vroeg te ondersteunen zodat ze haar enorme gewicht kan dragen.

Cherry Moon Pie heeft haar harsrijke kristallen van haar Bubba Kush-ouder. Wat haar echter vooral speciaal maakt, zijn haar ongelooflijke Cherry Pie-smaak en aroma. Bij het groeien, krijg je al een voorproefje van wat je kunt verwachten, want ze heeft een onmiskenbare Cherry Pie-geur. Ze verleidt je met een ongelooflijk fruitig, heerlijk aroma van kersen met een vleugje funky Skunk. Als dat je nog niet doet watertanden, wacht dan maar totdat je haar rookt!

Haar buitengewone smaak is niet het enige wat Cherry Moon Pie tot misschien wel een van de beste soorten van dit jaar maakt. Het wordt nog beter als we naar haar effect kijken.

Cherry Moon Pie is dan misschien een 95% Indica, maar verwacht van deze dame geen typische Indica stone. Ze is ongelooflijk ontspannend, daar niet van. Wat haar echter onderscheidt, is haar opbeurende, vrolijke high met een speelse twist. Dat maakt haar tot subliem, sociaal rookwaar waar je het beste van geniet met je vrienden. Voeg daar de overheerlijke smaak aan toe en je hebt een dame die je nooit meer wilt laten gaan!

Big Buddha Seeds doet Cherry Pie echt recht aan met deze sensationele Cherry Moon Pie. Dankzij haar fantastische smaak en geweldige high is ze een must-have soort die cannabisliefhebbers betovert!

Cherry Moon Pie (Big Buddha Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Big Buddha Seeds
Ouders Cherry Pie x Bubba Kush
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Laag
Opbrengst Outdoor Tot 750g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    18/Sep/2020

    boudhisme
    It's the same ...... continuez comme çA !!!! OM .

    R. G.
    02/Jun/2018

    Goede aankoop
    Wat heb ik besteld: Bruce Banner 3 C.Banana Cherry Moonpie Critical ( gratis zaadjes, 2 stuks) Girl Scout Cookies( nog niet binnen) Allemaal feminized Allen snel binnen en 100% ontkiemd binnen een paar dagen. Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat ze redelijk duur waren/ zijn. Opmerkelijk is dat ze nadat ik ze had aangeschaft, in prijs daalden maar dat soort “ geluk” heb ik wel vaker. Rest mij niks anders dan lof en een warme aanbeveling is zeker op zijn plaats. Mvg

    J. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cherry Moon Pie (Big Buddha Seeds) Feminized
Cherry Moon Pie (Big Buddha Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.