Auto Diablo XL (BSB Genetics) feminized

(4)

Duivels goed en een helse opbrengst: Auto Diablo XL is de meest opbrengende autoflowering soort van BSB Genetics. Ze is in no time klaar voor de oogst. Niet alleen is de opbrengst van deze 3de generatie indica-dominante soort indrukwekkend. Ze produceert namelijk overvloedig veel hars met een THC-gehalte tot wel 20%. Kortom, een lekker ontspannende high!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSB Genetics - Auto Diablo XL: Grote Opbrengst En Veel Potentie

Alleen de beste cannabis genetica was goed genoeg voor BSB Genetics om te gebruiken voor de duivelse Auto Diablo XL. De kruising van een Big Devil #2 en een autoflowering Jack Herer bleek super spectaculair te zijn. Ze werd dan ook in no time de bestverkochte autoflowering variëteit van BSB Genetics.

Haar naam eer aandoende, produceert Auto Diablo XL monsterlijke opbrengsten. Die kunnen wel meer dan 650g/m² bedragen als je haar binnen onder een 600W lamp en optimale omstandigheden kweekt. Hoe dat komt? BSB Genetics heeft het voor elkaar gebokst dat deze 3de generatie kruising meer zijtakken ontwikkelt dan eerdere generaties van de soort. Ze kan een hoogte bereiken van 110-160cm. Daarmee is Auto Diablo XL flink uit de kluiten gewassen voor een autoflowering soort. Toch levert dat geen problemen op; ze past in de meeste kweektenten. Maar Auto Diablo XL blinkt niet alleen uit vanwege de cijfertjes. De kwaliteit van haar toppen is namelijk ook buitengewoon. Ze produceert flinke hoeveelheden hars. Haar toppen zijn dan ook bedekt met een vette, frosty laag van THC-rijke trichomen. Haar levenscyclus bedraagt slechts 9,5 week. Dus je hoeft niet lang te wachten totdat je haar compacte, super kleverige toppen kunt oogsten.

Met 19-20% THC als je haar rookt, is haar high overweldigend sterk, fysiek en uitermate ontspannend. Maar ze heeft sativa genetica meegekregen van haar ouder Jack Herer. Daarom is haar effect ook happy en euforisch. Dat maakt van deze dame een fantastisch veelzijdig rokertje. Hier kun je op elk moment van de dag van genieten!

Auto Diablo XL van BSB Genetics is een fenomenaal goede autoflowering soort. Ze maakt een diepe indruk met een fantastische opbrengst, een duivelse high en een rijke, aromatische smaak. Ze is snel en eenvoudig te kweken. Maar toch heeft ze alles te bieden wat je graag in een kruising van wereldklasse wilt terugvinden!

Auto Diablo XL (BSB Genetics) feminized Product Informatie
Merk BSB Genetics
Ouders Big Devil 2 x Jack Herer
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    11/Nov/2020

    En pousse
    En cours de plantation en attente de résultats

    M. C.
    28/Aug/2020

    For now is good
    I planted it 4 weeks ago and it's growing so much, it's starting to grow out the flower, can't wait to see it ready

    E. M.
    15/Jun/2020

    Not good
    only 2 out of 5 are still alive after 10 days and of the 2 one is really bizzard the leaves are badly formed.

    G. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Diablo XL (BSB Genetics) feminized
Auto Diablo XL (BSB Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.