Critical Blue Auto (Expert Seeds) Feminized

(2)

Expert Seeds heeft Critical Blue Auto gecreëerd met de bekende Critical en Blueberry als oudersoorten. Het resultaat, een heerlijke combi van beide, biedt rokers sublieme citroenachtige, fruitige en zoete smaken. Ze is een krachtige hybride met sterke takken en uitzonderlijke oogsten voor een autoflower. Een fruitige traktatie waar kwekers geen genoeg van kunnen krijgen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Critical Blue Auto: Overheerlijke Smaak En Indrukwekkende Opbrengsten

Critical Blue Auto van Expert Seeds is gecreëerd met de twee legendarische soorten Critical en Blueberry (beide als automatische versies) als ouders.

De soort heeft een THC-gehalte van 18%, wat best netjes is voor een autoflowering variant. Ze wekt een krachtige high op die ontspannend is, zonder dat ze je een couch-lock geeft. De soort is ook geschikt voor medicinale gebruikers. Vooral als je een gemiddeld THC-gehalte zoekt ter verlichting van kwalen als pijn, slapeloosheid en depressies. Critical Blue Auto is daarbij een super lekkere cultivar. Zo laat ze je smaakpapillen genieten van een intens citroenachtig en fruitig aroma. Dit wordt aangevuld met een smaak van zoete bessen - jammie! Kortom, een heerlijke representatie van het smaakprofiel van haar ouders.

De totale levenscyclus van deze krachtig groeiende plant omvat slechts 70 dagen. De ruimte tussen de nodes is daarbij gemiddeld en ze bereikt hoogtes van 75-150cm, afhankelijk van de omstandigheden. Critical Blue Auto heeft donkergroene bladeren en ontwikkelt sterke takken die het gewicht van haar grote, strakke toppen dragen. En aan het eind van de bloeifase zijn die toppen versierd met een heerlijke harslaag! In de kweekruimte levert deze automatische soort oogsten op van 400–500g/m². Bij buitenkweek produceert ze 75-170g/plant aan glinsterende toppen.

Critical Blue Auto (Expert Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Blueberry Auto x Genetic Critical Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    21/Sep/2022

    VARIABILITà GENETICA
    su 6 esemplari sono venute piante di tutte le taglie, dai 40 cm a 1,5 m con rese discutibili

    E. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical Blue Auto (Expert Seeds) Feminized
Critical Blue Auto (Expert Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.