Italian Ice (Cali Connection) feminized

(2)

Mamma Mia, jou staat een traktatie te wachten! Italian Ice van Cali Connection combineert de heerlijkste cannabis genetica. Dit voor een fruitige en smaakvolle ervaring bij uitstek. Ze levert niet alleen een eersteklas smaak en een geweldige high, ze is ook gemakkelijk te kweken. Hierdoor behaal je goede resultaten, zelfs met weinig kweekervaring.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Italian Ice: Smaakvol, Gemakkelijk en Lonend

Gemaakt met de genen van een heerlijke Forbidden Fruit (Cherry Pie x Tangie), gecombineerd met die van de verrukkelijke Gelato 45 (Sunset Sherbet x Thin Mint GSC), is het niet verrassend dat Italian Ice van Cali Connection hoogwaardige toppen levert. Het mooie is echter dat ze het met gemak doet.

De robuuste plant groeit krachtig en is heel gemakkelijk te klonen. Terwijl ze groeit, ontwikkelt ze een grote hoofdcola met verschillende zijtakken. Het is echter aan te bevelen haar te trimmen tijdens de groei. Op deze manier wordt ze breed en struikachtig, zodat je de maximale opbrengst behaalt. In goede omstandigheden binnenshuis, kijk je uit naar 200-320g/m². Deze Italiaanse dame rijpt haar toppen binnen 69-74 dagen.

Met haar buitengewone aroma's combineert Italian Ice veel smaken, waarmee de rook complex en zeer aangenaam is. De zoete smaak van blauwe bes gaat gepaard met oosterse hasj tonen. Daarbij proef je op de achtergrond muskus en citrus. Het uitstekende terpeenprofiel van de soort maakt haar perfect voor extracten.

Het effect van Italian Ice is ongelooflijk ontspannend, maar niet zonder de juiste hoeveelheid verheffend en creatief geluk. Dit maakt haar een goede afgeronde soort voor elke gelegenheid. Perfect om alleen mee te chillen of te delen met vrienden.

Als je van goede cannabis houdt, wees gerust: Italian Ice van Cali Connection levert het hele pakket en nog wat meer. Plant je zaden nu om de vruchten te plukken van een soort die nooit teleurstelt.

Italian Ice (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Ouders Forbidden Fruit x Gelato 45
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 350g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    23/Dec/2021

    seeds
    great plants

    F. #.
    09/Sep/2020

    Malissimo provato molte confezioni
    Mi dispiace dirlo ma questa cali costa molto e i semi fanno schifo e lo dico x esperienza fatta tante volte ho comprato come minimo 10 confezioni da 6semi e su 6 ogni volta se ne escono 3 ti va bene si e vero che sono belle piante ma quando funzionano tutti i semi altrimenti sono una vera fregatura perché se metto 10 zamnesia si puo dire che è sicuro che ne usciranno anche tutti alle volte ma il minimo saranno 9 ottimi zamnesia bank caliconection fa schifo

    A. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Italian Ice (Cali Connection) feminized
Italian Ice (Cali Connection) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.