OBG Kush (BSF Seeds) feminized

(2)

Wat gebeurt er als je de effectiviteit van professionele kwekers combineert met de creativiteit van een beroemde rapper? Dan krijg je OBG Kush.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - OBG Kush: Korte Bloeiperiode En Grote Opbrengsten

OBG Kush is een snelbloeiende hybride die is gecreëerd door een team van creatieve geesten. De kwekers die deze soort in het leven hebben geroepen, hebben samengewerkt met de Venezolaanse rapper Akapellah. Die zet heeft veel aandacht getrokken en geleid tot unieke, creatieve input. OBG Kush bevat genetica van zowel indica als sativa, maar haar precieze genetische herkomst is nog niet bevestigd.

Deze soort is geen alledaagse snelgroeiende variëteit. Zo staat ze bovenaan de ranglijst op het gebied van psychoactieve kracht en opbrengst. Haar THC-gehalte bedraagt circa 20%. Daarmee heeft ze een kracht waar je u tegen zegt. Een paar kleine trekjes van deze toppen en je ervaart een ontspannende, kalmerende en meditatieve high. Stress aan het eind van een lange dag verdwijnt als sneeuw voor de zon. De THC-waarden maken OBG Kush ook een fantastische kandidaat voor het maken van hasj en oliën. Zoete, kruidige en aardachtige smaken verhogen de euforie en de stemming.

Moderne hybrides staan erom bekend dat ze makkelijk te kweken zijn. Daardoor zijn het ideale strains voor beginnende kwekers. OBG Kush is daarop geen uitzondering. Ze blijft relatief klein, maar bloeit heel snel. Dat maakt haar ook ideaal voor geheime kweek. Of je nu binnen kweekt in een kast of buiten een guerrilla plantage hebt; ze racet naar de oogst met een superkorte bloeifase van 40–42 dagen.

Een kenmerk waarmee OBG Kush zich onderscheidt van veel andere snelbloeiende strains is haar grote opbrengst. Planten die je binnen kweekt, belonen je met opbrengsten van 400–500g/m². Strains die buiten staan in hoogwaardige grond behalen een zeer respectabele opbrengst van 300–350g/plant.

OBG Kush (BSF Seeds) feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders Akapellah x K12 x Relah
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 6-7 weken
THC 22%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 350g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    18/Nov/2020

    Ottimo semi top!!!
    Lo fatta crescere 5 settimane sotto luce 20/6 poi messa in fioritura 12/12 ,,il risultato e stato mostruoso ,cime enormi piante belle grosse e piene di rami ,ottima per grandi produzioni...TOP

    A. R.
    18/Sep/2020

    ich bin so weit zufrieden
    6 von 8 sind gekeimt, sie sind schnell gewachsen und hatten schöne viele indica Buds...dazu leckerer Geschmack und Geruch...also alles in einem,kann ich empfehle

    B. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
OBG Kush (BSF Seeds) feminized
OBG Kush (BSF Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.