Gorilla Ice Cream (Expert Seeds) Feminized

(1)

Gorilla Ice Cream van Expert Seeds is een eersteklas indica. Ze smaakt zo goed dat zelfs de meest verwende cannabisliefhebber versteld staat. Haar effecten zijn gebalanceerd en zowel stimulerend als ontspannend. Deze soort is geschikt voor elke gelegenheid en uitstekend voor medicinale gebruikers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Gorilla Ice Cream: Heerlijke indica-dominante kruising

De breeders van Expert Seeds selecteerden twee uitermate populaire soorten voor de creatie van Gorilla Ice Cream. De eerste is Ice Cream, een favoriet onder medicinale gebruikers. Deze soort lijkt te helpen bij stress, angst en depressie. De andere ouder is de beroemde Gorilla Glue. Deze is berucht om de kracht, ongelooflijke harsproductie en de sterk kalmerende “couch-lock”. Gorilla Ice Cream is een voortreffelijke combinatie van beide soorten. Cannabisliefhebbers genieten van het beste uit twee werelden.

Gorilla Ice Cream is een indica-dominante kruising (70% indica). Het kweken is dus absoluut niet moeilijk. De bloeiperiode in een binnentuin bedraagt slechts 60 dagen. Ze ontwikkelt dichte toppen met compact geclusterde trichomen. Deze zijn extreem rijk aan hars en serieus sterk. Een bonus is haar formaat, die binnen beperkt blijft tot 100-130cm. Zo past ze zelfs in kleinere tenten zonder kopzorgen te geven. Verwen haar met wat basiszorg, voldoende licht en goede voedingsstoffen en dan loopt je beloning op tot wel 450g/m². Kweek je liever buiten? Als de omstandigheden optimaal zijn, is een opbrengst mogelijk van wel 550g/plant, die je in oktober kunt oogsten.

Gorilla Ice Cream mengt vanille, ananas en subtiele skunkachtige vleugen van Ice Cream met de aardse, houtachtige noten van GG#4. Je geniet van een heerlijk, diepgaand smaakprofiel. Na het roken of vapen van de soort, bemerk je een perfect gebalanceerde indica/sativa roes. Ze verbetert je stemming en vult je met energie en motivatie. Tegelijkertijd is het effect ook kalmerend, zonder je concentratie teniet te doen. Hierdoor is ze prima geschikt voor gebruik overdag, als je nog wel klussen moet klaren. Maar ze komt ook van pas als je gewoon wilt relaxen in de avond. Aangezien ze mogelijk helpt bij misselijkheid, problemen met de eetlust, slaapproblemen en spier- en gewrichtspijnen, kunnen medicinale gebruikers ook uit de voeten met Gorilla Ice Cream.

Gorilla Ice Cream van Expert Seeds is een hoogwaardige indica kruising en een heuse alleskunner. Ze is een uitstekende keuze voor recreatieve en medicinale cannabisgebruikers!

Gorilla Ice Cream (Expert Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Gorilla Glue 4 x Ice Cream
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 20
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 550g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla Ice Cream (Expert Seeds) Feminized
Gorilla Ice Cream (Expert Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.