Qnubu Kompact Harspers 2.0

(5)

Het gebruik van een pers was ooit een zeer exclusieve methode voor het maken van wietextract. Maar tijden zijn veranderd. Met de Kompact Harspers 2.0 kun je het zelf doen! Met intuïtieve en regelbare instellingen maak je geconcentreerde extracten zonder chemische stoffen of oplosmiddelen, zoals vaak bij andere extractiemethodes. Robuust en makkelijk in gebruik, thuis en onderweg.

239,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Qnubu - Kompact Harspers 2.0: thuis of onderweg makkelijk zelf extraheren

Lange tijd was het extraheren van wiet een proces dat alleen maar in laboratoria werd gedaan door specialisten of door amateurwetenschappers. Maar met de opkomst van cannabisconcentraten is de vraag naar een pers voor thuis exponentieel gestegen. Qnubu komt die behoefte tegemoet met een pers waarmee je - behoorlijk letterlijk - het beste uit je wietplanten haalt.

Met deze handpers kun je met minimale inspanning de olie uit je favoriete wietsoorten extraheren. Bij harsextractie komen geen chemische stofjes kijken en ook geen oplosmiddelen. De methode is volledig gebaseerd op druk en temperatuur. De Kompact Harspers 2.0 kan temperaturen bereiken tot wel 200°C en druk uitoefenen tot 600kg. Daardoor krijg je super geconcentreerde extracten.

Het is niet moeilijk om de pers te gebruiken. Het is echt 'wiet erin en gaan met de banaan'. Nadat je de cannabis in de Qnubu Harspers Zak hebt gedaan of tussen extractiepapier hebt gelegd, haal je de hendel naar beneden en doet de pers wat deze moet doen. De druk en temperatuur zorgen ervoor dat de wiet wordt geperst tussen twee aluminium platen met een antikleeflaag. Eenmaal geperst, kun je het extract eruit halen en naar wens gebruiken.

Hiermee weet je zeker dat je de meest hoogwaardige extracten krijgt zonder chemische stofjes of oplosmiddelen die het eindresultaat beïnvloeden. De Kompact Harspers 2.0 heeft diverse functies waardoor je de pers nauwkeurig kunt afstellen op jouw behoefte en kunt experimenteren met temperaturen en druk.

De robuuste en lichte pers past vrijwel overal en weegt slechts 5kg. Perfect dus om thuis neer te zetten, maar ook om mee te nemen voor onderweg.

Qnubu Kompact Harspers 2.0 Product Informatie
Hoogte 40cm
Lengte 19.5cm
Breedte 13cm
Gewicht 5kg
Temperatuurbereik 0-200°C
Type Persen

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
  (5)
  09/Jan/2022

  Rosin pers
  Ik heb deze voor mijn zoon gekocht, nadat hij 3 Black Leaf stijltangen versleten heeft. Deze pers is perfect voor thuisgebruik, lekker compact, handig en eenvoudig in de bediening. Je kunt de temperatuur en de tijd makkelijk instellen. Hij is natuurlijk duurder dan een stijltang, maar daarvoor kun je veel meer gecontroleerde druk uitoefenen, je krijgt er daardoor ook meer rosin uit, met veel meer gemak. Mijn zoon is er heel erg happy mee. Wij kunnen hem zeer zeker aanbevelen.

  10/Sep/2021

  Super
  Nickel pour le prix après il faut utiliser le papier doublé !! Sinon c'est juste parfait

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Qnubu Kompact Harspers 2.0
Qnubu Kompact Harspers 2.0
Qnubu Kompact Harspers 2.0
Qnubu Kompact Harspers 2.0
Qnubu Kompact Harspers 2.0
Qnubu Kompact Harspers 2.0