Eyce Sidecar

De combinatie van siliconen met glas klinkt misschien wat riskant. Maar het team van Eyce heeft het met de Sidecar geflikt. Deze rig ziet er stijlvol uit en biedt handige, instelbare functies. Dit is een pijpje waarmee roken superleuk is en dat je ook nog eens makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De Sidecar is bovendien stevig en robuust, zodat je er jaren mee vooruit kunt.

75,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Eyce - Sidecar: smaak, functionaliteit en plezier — je nieuwe favoriet

Veelzijdigheid is niet een woord dat je vaak tegenkomt in de wereld van de bongs, pijpjes en rigs. Maar recent is daar verandering in gekomen. Een van de innovatiefste producten op dat gebied is de Sidecar van Eyce.

De Sidecar is een hybride rig van siliconen en glas, die makkelijk in gebruik is en er bovendien fantastisch uitziet.

De Sidecar is gemaakt van diverse in elkaar vallende onderdelen en heeft een siliconen body die met platina is afgewerkt. Daarmee is dit apparaat zowel duurzaam als stijlvol. De bovenkant van de body is afsluitbaar met een glazen dekseltje dat je ook als carb cap kunt gebruiken.

Dankzij de brede basis staat deze rig stevig op elke vlakke ondergrond. De body is bevestigd aan een 14mm female kwarts bucket die je met je favoriete olie, resin of concentraat kunt vullen. Je kunt de Sidecar ook gebruiken met gedroogde kruiden als je er een andere 14mm bowl bij koopt.

De magic touch van de Sidecar betreft het mondstuk. Deze volledig verstelbare en roterende hals zorgt elke keer voor fantastische trekken. Lijkt het je fijn om languit op de bank te liggen en te roken? Dat is nu mogelijk! Door de hals wat bij te draaien, kun je een smaakvolle trek nemen, zonder dat je de rig omver trekt.

Hoe gebruik je de Eyce Sidecar?

Het is heel makkelijk om de Sidecar te gebruiken. Je vult de body simpelweg met wat water en vervolgens de bucket met je favoriete product. Er zit een stalen poker tool bij, zodat je makkelijk je resin of concentraat kunt toevoegen. Daarna verhit je de bucket met een brander tot de gewenste temperatuur en kun je ervan genieten!

Omdat je alle onderdelen uit elkaar kunt halen, is het schoonmaken van de Sidecar zo gedaan. Of je de rig nu lichtjes schoon wilt maken met een doekje of een grondige wasbeurt met warm water en zeep wilt geven, hij ziet er zo weer glanzend uit voor de volgende rooksessie.

Specificaties

 • Afmetingen: 16 × 13 × 13cm
 • Gewicht: 0,33kg

Wat zit er in de verpakking?

 • Siliconen rig Eyce Sidecar met platina-afwerking
 • 14mm kwarts bucket
 • Glazen deksel/carb cap
 • Stalen poker tool
Eyce Sidecar Product Informatie
Materiaal Silicone

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Eyce Sidecar
Eyce Sidecar
Eyce Sidecar
Eyce Sidecar