Blue Moby Auto (Seedstockers Superior)

Blue Moby Auto van Seedstockers Superior is een robuuste hybride die je in slechts 12 weken met toppen van hoge kwaliteit beloont. Blue Moby Auto heeft een brutaal aroma van bessen, wekt een ontspannende high op en biedt gebalanceerde groeikenmerken. Wie wil dat niet?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Seedstockers Superior - Blue Moby Auto: een krachtige autoflower met de geur van bessen

Blue Moby Auto is een snel bloeiende autoflower van Seedstockers Superior. De levenscyclus van deze strain duurt slechts 12 weken, waarin ze toppen van hoge kwaliteit produceert. Dankzij haar gebalanceerde groeikenmerken kun je Blue Moby Auto zowel binnen als buiten telen, of je nu veel ervaring hebt of niet. Reken op een goede oogst van tot wel 150g/plant, bestaande uit compacte, harsachtige toppen met brutale aroma's van bessen en Kush.

Zoals de meeste autoflowers groeit Blue Moby Auto gemiddeld 3-4 weken. In deze periode groeit ze uit tot een gezonde, sterke wietplant met grote waaierbladeren, een sterke centrale stam en enkele stevige zijtakken. Volgens Seedstockers Superior ontstaan er twee fenotypen als je de wietzaadjes van Blue Moby Auto teelt. De eerste is een compacte, korte plant die ongeveer 60cm hoog wordt met korte internodes en een indica-achtige structuur. De tweede is een groter, sativa-achtig fenotype die iets meer strekt en een hoogte van 80cm bereikt. In de bloei ontwikkelt het meer compacte fenotype kleinere, dichte toppen met talloze uitpuilende kelken. Het tweede, grotere fenotype produceert iets luchtige toppen met veel stampers en suikerblaadjes.

Vlak voor de oogst, ruiken Blue Moby Auto wietplanten naar rijke, gekonfijte bosbessen, verrijkt met pittige, aardse vleugjes Kush. Als je deze strain wilt telen, is een filter een aanrader want ze is heel welriekend. Na het oogsten, drogen en curen, behouden Blue Moby Auto toppen hun zoete bessenaroma. Dit wordt aangevuld door meer intense, aardse en houtachtige ondertonen. Daarmee doet de wiet wat denken aan old school Kush of Afghani hasj. Bij gebruik van de wiet zal Blue Moby Auto je direct achter de ogen raken met een cerebrale rush die snel afdaalt en je hele lichaam ontspant. Het effect treft je hele lijf, maar het roken van Blue Moby Auto wekt geen couch lock op, tenzij je een hoge dosis gebruikt.

Blue Moby Auto (Seedstockers Superior) Product Informatie
Merk Seedstockers Superior
Ouders Blue Moby X Moby Dick Auto
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 12-13 weken van zaadje tot oogst
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 80cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Moby Auto (Seedstockers Superior)
Blue Moby Auto (Seedstockers Superior)
Je bezoekt onze Nederlandse website.