Tikal (ACE Seeds) feminized

(1)

Tikal van ACE Seeds is een door Sativa (75%) gedomineerde hybride, ontwikkeld met genen afkomstig uit de jungle van Guatamala en een Kush. Tikal is goed bestand tegen spintmijten, botrytis, meeldauw en koudere klimaten (bijv. Noord-Frankrijk) en geeft je een gulle oogst. De toppen van Tikal zijn compact, bedekt met trichomen en hebben de geur van aardbeien. THC-gehalte: 18-20%.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (4)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Tikal: Zoete bloemen met een aardbeiengeur

Welcome to the jungle ... Tikal, gefeminiseerd, van ACE Seeds is het nageslacht van een Sativa uit de jungle van Guatamala en een Kush. Misschien is het het Centraal-Amerikaanse temperament - dit ras is goed bestand tegen stress en andere gevaren, zoals meeldauw, spintmijten en - verrassing! - koude (hij is tevens zeer goed bestand tegen botrytis). Je zult overigens wel geduld moeten hebben met deze dame uit de jungle, want ze heeft 8-12 weken van bloei nodig om haar prachtige vruchten te ontwikkelen.

Tikal van ACE Seeds is een door Sativa (75%) gedomineerde hybride en heeft een corresponderende groeistructuur. De lange, dunne planten ontwikkelen zulke langgerekte, centrale toppen vol met trichomen dat het welhaast lijkt alsof de hele plant één groot bloemscherm is met een zoete aarbeiengeur.

Tikal van ACE Seeds produceert wiet met een THC-gehalte tot 18-20% en is een ware CBD-bom! Deze verpletterende high zal zelfs de meest nerveuze stoner tot rust brengen. Waarschuwing: ga zitten VOORDAT je dit overdonderende spul rookt!

Tikal (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders Guatamala Sativaa x Kush Haze
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 11-12 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (4)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tikal (ACE Seeds) feminized
Tikal (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.