Golden Tiger (ACE Seeds) feminized

(5)

Golden Tiger werd geboren toen een vrouwelijke Malawi gekruist werd met een mannelijke Meo Thai. De combinatie van deze krachtige Sativa's zorgt voor een plant met een geweldige vegetatieve kracht en een exceptionele potentie. De smaak van de rook is zoet en citrusachtig, ergens tussen rijpe citroen en rijpe mandarijn in, gekruid met een houtachtig en pittig vleugje.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (6)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Golden Tiger: Geweldige vegetatieve kracht en grote potentie

Golden Tiger werd gecreëerd door een vrouwelijke Malawi te kruisen met een mannelijke Meo Thai. Met de combinatie van deze twee krachtige Sativa's wist ACE Seeds een plant te creëren met een geweldige vegetatieve kracht en een exceptioneel krachtig eindproduct. Golden Tiger is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek. De planten presteren uitstekend in SOG- en ScrOG-opstellingen en reageren zeer goed op LST.

Golden Tiger is een 100% Sativa en vereist dus ook een bloeitijd van een Sativa om de volle rijpheid te bereiken. In de binnenkweek heeft ze 11-14 weken nodig om haar harsige toppen te laten rijpen. Buiten is de oogsttijd eind oktober/ begin november aangebroken. Golden Tiger heeft een goede resistentie tegen meeldauw, botrytis en lage temperaturen.

Gold Tiger produceert hoge opbrengsten van een smakelijke en zeer potente toppen vol met trichomen. De smaak van de rook is zoet en citrusachtig, ergens tussen rijpe citroen en rijpe mandarijn in, gekruid met een houtachtig, kruidig vleugje. Het effect is psychedelisch, stimulerend en duurt zeer lang. Beginners, wees gewaarschuwd - deze wiet wordt alleen aangeraden aan die hard, doorgewinterde rokers.

Golden Tiger (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders Koh Chang Thai x Hmong Thai x Malawi
Genetica 100% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 13-14 weken
THC 30%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 20
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    14/Jan/2023

    Wie immer Top!
    Kam schnell an und es sind 3/3 gekeimt. Sehen jetzt, nach einer Woche sehr vital aus, bin gespannt wie sie sich weiter entwickeln

    D. S.
    02/Jun/2022

    Geweldig
    Snelle kieming, flinke doorgroei gedurende 15 weken bloei! Elegante koninginnen Matige opbrengst met losse toppen, langdurig uplifting happy high!!!kweek eens iets anders dan steroide genen en kies voor een ace (haze)

    B. H.
    03/May/2022

    Honteux
    Une seule graine a germé ! Pas terrible, dessus de ce site.

    P. M.
    04/May/2020

    top top top
    elles sont trop belles maintenant y as plus cas être patient ;)

    P. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (6)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Golden Tiger (ACE Seeds) feminized
Golden Tiger (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.