Zamaldelica (ACE Seeds) feminized

(2)

Zamaldelica is een 100% Sativa heerlijkheid. De jongens van ACE Seeds bestoven een Zamal uit La Reunion Island met een Malawi Killer en creëerden zo een plant met een extreme kracht en een uitstekende harsproductie. Zamaldelica gedijt geweldig in een SOG- ScrOG-opstelling en reageert zeer goed op LST. De heerlijke smaak is een mix van mango, zoete wortel, appel en citroen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (6)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Zamaldelica: Extreme kracht en een uitstekende harsproductie

De kwekers van ACE Seeds bestoven een exotische Afrikaanse Zamal van La Reunion Island met een Malawi Killer en creëerden zo een soort met een extreme kracht en een uitmuntende harsproductie. Zamaldelica is geschikt voor de binnen- en buitenkweek. De planten gedijen goed in SOG- en ScrOG-opstellingen en reageren zeer goed op LST. Buiten groeien ze op tot struikachtige planten met een sterke vertakking.

Zamaldelica vraagt om een geduldige kweker - als je haar binnen kweekt, moet je 11-14 weken wachten voordat de harsige toppen volledig rijp zijn. Buiten is de oogsttijd eind oktober/begin november aangebroken. Zamaldelica heeft een goede resistentie tegen meeldauw en botrytis.

Zamaldelica kan grote opbrengsten opleveren van een heerlijk en zeer krachtig eindproduct. Dit is een 100% Sativa heerlijkheid - de smaak van de rook is een mix van mango, zoete wortel, appel, bloemen en citroen. De veroorzaakte bedwelming is zeer euforisch en geestelijk ontspannend - een perfecte wiet voor als je wilt kletsen en lachen met je vrienden.

Zamaldelica (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders Zamal x Malawi/Thai
Genetica 100% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 13-14 weken
THC 27%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 18
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    16/May/2019

    Toutes les graines ont germé, mais...
    Les 3 graines ont germé très rapidement, mais pour l'instant elles ont un aspect difforme et atrophié (4 première "vraies" feuilles), contrairement à d'autres graines gérées dans exactement les mêmes conditions. A voir dans le temps, je reviendrais pour actualiser mon avis.

    A. H.
    23/Nov/2017

    zamal very trippy
    sterke plant niet teveel voorgroeien hoor want strekt enorm . zeer uniform phenotypes die ondersteuning nodig hebben; zware toppen na 14 weken bloei= krachtige stoned dat begint met happy high en erg lang effect Smaak viel tegen want het verveeld snel...beetje houtsmaak zonder fruitsmaak . de laatst gerookte toppen waren dan wel helemaal anders van smaak: pittige kruidensmaak en koffie mokka aroma met zoete smaak als je rook uitblaast DUS moet je echt wel curen want na twee maanden is het wel smaakvolle wiet. het effect bleef idem en duurt dubbel zolang als andere wiet; mocht ik het opnieuw kweken zou ik de planten korthouden en preventief vastbinden zodat ze niet vallen onder het gewicht vd toppen. en absoluut groeivoeding blijven geven tijdens de eerste drie weken bloei want ze hebben het nodig : hoop dat je er iets aan hebt aan mijn onsamendhangend review LOL enjoy life vrienden!

    S. E.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (6)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zamaldelica (ACE Seeds) feminized
Zamaldelica (ACE Seeds) feminized
Zamaldelica (ACE Seeds) feminized
Zamaldelica (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.