Kali China (ACE Seeds) feminized

(2)
Kali China van ACE Seeds komt uit keuken van een hoog gastronomisch niveau en is een hybride van de hoogste orde. Dit feminized fenomeen is een door Indica gedomineerde, complexe en kleurrijke diva. Deze soort is een betrouwbare favoriet onder onervaren kwekers vanwege haar kweekgemak en zeer resistente aard. Een fruitige geur en een psychedelische roes.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Kali China: Een uiterst verfijnde en complexe hybride

Kali China van Ace Seeds is gedurende lange tijd verfijnd en is zodoende waarlijk een product van liefdevolle arbeid. Dit toonbeeld van kweken op het hoogste niveau groeit krachtig, snel en uniform. Ze is compact van omvang maar rijk aan geur. Ze heeft al de typische eigenschappen van een hoogkaliber Indica – wat niet verrassend is gezien het feit dat ze een 75% en 25% Sativa is.

Dit is echt een unieke en complexe plant met een scherp bouquet bestaande uit fruit, wierook, hasj en oosterse kruiden (onder andere). Deze ongelooflijk diverse verzameling aan geuren zorgt voor een sterke ervaring. Rokers kunnen rekenen op een zintuiglijke overload aan stimulatie. De krachtige, psychedelische golf van Sativa spoelt meteen vanaf het begin over je heen. Later zwakt dit af en wordt er ruimte gemaakt voor een meer ontspannen, introspectieve en meditatieve ervaring. Dit is de perfecte wiet om met een groepje vrienden te delen.

Het is opvallend dat ze een complexe plant als Kali China in feite een zeer makkelijke plant om te kweken is. Zo makkelijk zelfs, dat zelfs de onhandigste kweker niet al te veel problemen zou moeten ondervinden. Ze is resistent tegen spintmijten, meeldauw en koud weer. Kali China floreert in een indoor omgeving. Ze kan echter ook buiten groeien, daar vormt ze meer takken en krijgt ze een ronde vorm.

Kali China steekt boven de rest uit en laat rokers duizelen van haar heerlijke smaak, geur en high. Haar tamme aard in combinatie met haar korte bloeitijd (8-9 weken) maken haar een onweerstaanbaar toevoeging aan iedere cannabiscollectie.

Kali China (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders (Kali Mist x China Yunnan) x China Yunnan
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 14
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Medium - High
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    04/Feb/2022

    Autonome la petite
    Fan de Kali, j'ai voulu essayer cette variété et wow surprenant comme elle est hyper simple à produire, elle demande quasi aucune attention particulière ou de gros soin. Pratiquement autonome la petite c'est vraiment une souche robuste, vigoureuse et simple. Une variété qui visiblement à de la frappe en terme THC donc j'ai hâte de voir son évolution désormais dans ma session. Si vous êtes débutant et ayant pas la main verte c'est plante est idéal pour vous

    J. B.
    26/Aug/2021

    Groeit goed
    3 zaden besteld. Zijn allemaal geweldig goed gaan groeien. Top!

    F. #.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kali China (ACE Seeds) feminized
Kali China (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.