Erdpurt (ACE Seeds) feminized

(1)

ACE Seeds maakte Erdpurt voor Noord-Europese buitenkwekers. Ze is een kruising van Erdbeer, een Zwitserse soort die gewoonlijk alleen als kloon verkrijgbaar is, en Purpuera Ticinensis, ook Zwitsers. Purpuera Ticinensis werd 1330m boven zeeniveau gestabiliseerd en heeft een hoge weerstand tegen schimmel en kou. Erdpurt bloeit in 7-8 weken en kan eind augustus/begin september worden geoogst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Erdpurt: Een betrouwbare soort voor koudere klimaten

Erdpurt van ACE Seeds is een geweldige soort om buiten te kweken in een kouder klimaat en is ontstaan uit een kruising van Erdbeer (de Original Swiss Strawberry kloon) met Purpuera Ticinensis. Beide soorten geven Erdpurt de weerbaarheid die nodig is te floreren in barre weersomstandigheden. Purpuera Ticinensis staat bekend om haar enorme weerstand tegen schimmels en werd gedurende 8 jaar gestabiliseerd, op 1330m boven zeeniveau, in de Zwitserse bergen.

Erdpurt heeft een zeer korte bloeiperiode van 7-8 weken en zal de volwassenheid bereiken aan het einde van de zomer, meestal eind augustus of begin september. Deze soort kan omgaan met barre weersomstandigheden, waaronder sterke wind, regen en lage temperaturen. Zelfs een paar dagen vorst kan worden overkomen. Ze is een zuivere Indica, die nauwelijks vertakt en zeer harsachtige toppen en kleurrijke bladeren ontwikkelt. Buitenkwekers in het noorden hebben zojuist een betrouwbare partner gevonden voor hun volgende kweekproject.

Smaken van Erdpurt kunnen worden beschreven als een mix van vers geroosterde koffie en hasj, met vleugen aardbei en bramen, gecombineerd met een aardse achtergrond. Wat smaken betreft, is er niets te klagen. Een compromis moet echter wel worden gesloten als het gaat om THC-niveaus, want deze werden met 8-12% wat laag getest. Het Zwitserse landras Purpuera Ticinensis staat niet echt bekend vanwege haar enorme hoeveelheid THC.

Met Erdpurt zal iedereen ongetwijfeld high worden, maar de bloemen zullen niet het torenhoge THC-niveau bieden, die andere soorten wel doen. Veel rokers beschouwen dit echter niet als een nadeel. Een lager THC-niveau betekent ook dat je meer kan roken en nog steeds je dagelijkse werkzaamheden kan voltooien. Het hebben van een grote buitenoogst met geweldig smakende cannabis, klaar aan het einde van de zomer, komt niet zonder een kleine opoffering.

Erdpurt (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders Erdbeer x Purpuera Ticinensis
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 8%
CBD 12%
CBD:THC 1 : 6
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    26/Aug/2021

    What a beauty!
    Very happy with these plants!

    F. #.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Erdpurt (ACE Seeds) feminized
Erdpurt (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.