Bangi Haze (ACE Seeds) feminized

(1)
Bangi Haze van ACE Seeds voltooit haar bloeiperiode na 9-10 weken en is een goede keuze voor beginners. Ze zal zowel binnen als buiten floreren, zelfs in koudere klimaten. Bangi Haze bezit 70% Sativa genen en is ontstaan door het hybridiseren van geselecteerd erfgoed van Congolese met genen uit de Nepal regio. Sterke, energieke high en zoete anijssmaken!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Bangi Haze: Enorm stabiel, veerkrachtig en eenvoudig te kweken

ACE Seeds ontwikkelde Bangi Haze door Congolese Sativa genen met een taai landras te kruisen uit de Nepalese bergen. Het eindresultaat van dit kweekproces is een zeer gestabiliseerde soort, met 70% Sativa genen en de geschiktheid om zowel binnen als buiten te worden gekweekt, zelfs in koudere klimaten. Veel denken dat Congolese een Afrikaans landras is, maar in werkelijkheid is ze een Sativa uit Californië, met Mexican en Afghani wortels.

Bangi Haze is eenvoudig te kweken, in vergelijking met andere sativa-dominante hybrides. Ze heeft een opmerkelijke weerstand tegen koudere klimaten, regen en schimmels, waardoor buitenkwekers in uitdagende omstandigheden grote kans maken op succes. Deze soort werd ontwikkeld in Galicia, een van de koudste regio's in Spanje, waar regen, mist en een hoge luchtvochtigheid eenvoudig een hele oogst kunnen verwoesten. Bangi Haze kan omgaan met deze omstandigheden, heeft een relatief korte bloeiperiode van 9-10 weken en zal ook goed presteren onder kunstlicht. Deze soort geeft de voorkeur aan gemiddelde doses meststoffen, maar vrij lage hoeveelheden stikstof.

De high van Bangi Haze wordt gekenmerkt door heldere, opwekkende, euforische en energieke Sativa effecten van Congolese, gecombineerd met licht kalmerende elementen van Nepalese. Deze wiet activeert en de Congolese Sativa domineert duidelijk de effecten. THC-niveaus werden getest op 15-20%. Bij het roken van Bangi Haze zal je versteld staan van de complexe mix van zoete smaken, waaronder anijs en citroen, met hints van hasj en zomerbloemen.

Buitenkwekers, op zoek naar een betrouwbare sativa-dominante soort, die het vermogen heeft om te gaan met koudere klimaten in het noorden van Europa, hebben zojuist hun match gevonden. Bangi Haze is een stevige soort, eenvoudig te kweken en een goede keus voor kwekers met weinig ervaring. Binnenkwekers zullen ook tevreden zijn en kunnen uitkijken naar dichte bloemen en een buitensporige productie van trichomen.

Bangi Haze (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders Congolese/Nepalese Hybrid
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bangi Haze (ACE Seeds) feminized
Bangi Haze (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.