Purple Haze x Malawi (ACE Seeds) feminized

(3)

ACE Seeds kruiste Purple Haze met Afrikaanse genen van New Killer Malawi. Deze 100% zuivere Sativa vraagt een bloeiperiode van 13-15 weken en produceert een langdurige Haze high van de beste kwaliteit. Purple Haze x Malawi is eersteklas cannabis en niet alleen vanwege de sterke effecten. De smaken, variërend van bramen likeur tot wierook, exotisch hout en citrus, zijn een waar genot!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Purple Haze x Malawi: 100% Sativa kracht en extravagante smaken

Purple Haze x Malawi is allesbehalve de gemiddelde soort die je zou gebruiken om je dagelijkse buzz te krijgen. ACE Seeds creëerde iets waardevols en kruiste old-school, klassieke Purple Haze met New Killer Malawi, een Afrikaanse Sativa. De landras genen van Malawi zijn afkomstig uit de Salima regio in het Zuidoosten van Afrika en staan bekend om hun zeer lange bloeiperiode. Het resultaat van het kruisen van deze twee soorten is een (100%) zuivere Sativa F1 hybride, met opmerkelijke kenmerken als het aankomt op effecten en smaken.

Het kan 13-15 weken duren voor Purple Haze x Malawi de volwassenheid bereikt. Vanuit een kwekers opzicht kan dit als nadeel worden gezien, maar dit is eigenlijk een van de redenen waarom de algehele kwaliteit van de wiet superieur is aan wat de meeste soorten, inclusief Haze soorten, produceren. Deze soort ontwikkelt zich in de vorm van een grote en slanke Sativa en vraagt lage tot gemiddelde hoeveelheden meststoffen. Met name stikstof is in kleine hoeveelheden nodig, vergeleken met andere soorten. Buiten kweken is alleen mogelijk in tropische of subtropische klimaten.

De high zal een van de beste zijn die je ooit ervaren hebt: Lang aanhoudend, cerebraal en intens. Purple Haze x Malawi is een soort voor experts en beginners kunnen beter iets anders proberen. Het smaakprofiel is al net zo bevredigend en biedt een mix van bramen likeur, wierook en exotisch hout, gemengd met verse citrus en diverse pittige vleugen.

De meeste kwekers durven de uitdaging niet aan om een krachtige Haze hybride te kweken die in 13-15 weken bloeit. Degenen die het wel durven, zullen rijkelijk beloond worden; niet alleen als het gaat om de opbrengst maar, nog belangrijker, ook als het aankomt op de algehele kwaliteiten en effecten van de wiet. Het is niet eenvoudig een lange bloeiperiode af te wegen tegen de uiteindelijke kwaliteit. Purple Haze x Malawi maakt het relatief makkelijk, door te overtuigen met haar effecten en smaken.

Purple Haze x Malawi (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders Purple Haze x New Malawi Killer
Genetica 100% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 13-14 weken
THC 23%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    26/Apr/2023

    Nice sativa
    2/2 seeds,nice healty plant,lot of branches,so far realy enjoy to see them grown.

    U. R.
    24/May/2021

    Oldskoolstrainz
    Selected 2 seeds - see 2 nice small pointed plants.. for so far .. lets hope the best - NL

    B. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Haze x Malawi (ACE Seeds) feminized
Purple Haze x Malawi (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.