Somango Widow (Advanced Seeds) feminized

(1)

De mensen bij Advanced Seeds combineerden twee krachtige wietsoorten: Early Widow en Somango. Het resultaat is een geurige, harsrijke krachtpatser. Somango Widow trakteert je op zoete, fruitige smaken die bij veel stoners in de smaak vallen. Bovendien produceert ze uitgesproken effecten, aangedreven door 17% THC. De gewilde eigenschappen zijn compleet met een beheersbare hoogte en goede oogsten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds - Somango Widow: robuust als Widow en zoet als Somango

De feminized Somango Widow van Advanced Seeds bestaat voornamelijk uit indica-genen en heeft relatief jonge ouders. Ze is ontstaan uit een kruising tussen Early Widow en Somango, die beide vrij nieuwe wietsoorten zijn. Het resultaat is een krachtige, sterke plant die flink wat vertakkingen laat zien.

Somango Widow is geschikt voor zowel binnen als buiten. Ze bereikt binnenshuis een hoogte van 60-80cm en onder de zon 150-250cm. Bovendien produceert ze een heel fatsoenlijke opbrengst. De plant krijgt grote, dichte toppen en het oogstgewicht bedraagt tot wel 400–450g/m², na een bloeiperiode van 8-9 weken. Als je buiten kweekt, kun je eind september de schaar pakken.

De toppen van Somango Widow barsten van de hars. En dankzij de verrukkelijke Somango trakteren ze je op de milde smaken van mango en tropisch fruit. Het eindproduct bestaat daarbij uit 17% THC. Hiermee wekt deze indica-dominante soort een uitgesproken, heftige high op. Een geweldige keuze dus als je dol bent op overheerlijke wiet.

Dankzij de zoete aroma's van tropische vruchten valt Somango Widow in de smaak bij alle rokers, maar vooral bij zoetekauwen. Daarbovenop belooft ze bevredigende opbrengsten en een prima THC-gehalte, allemaal in een redelijk tijdskader. Dus, waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je wietzaadjes bij Zamnesia en geniet van deze harsrijke traktatie.

Somango Widow (Advanced Seeds) feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Ouders Jack Herer x Big Skunk x Autoflowering
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 17%
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Laag
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    30/Aug/2021

    Nice!
    Very fond of this one

    B. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Somango Widow (Advanced Seeds) feminized
Somango Widow (Advanced Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.