Critical Mass (Advanced Seeds) feminized

(2)

Critical Mass staat bekend om haar rijkelijke oogsten, snelle bloei en een overvloed aan smaken. Maar dat is niet het enige wat Advanced Seeds te bieden heeft. Zo is de smaak, het aroma en THC-gehalte van de plant verfijnd voor een zeer aangename ervaring.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds - Critical Mass: Bereid je voor op ongekende oogsten

Als je een robuuste en betrouwbare soort wilt die een overvloed aan dicht opeengepakte toppen levert, dan is Critical Mass de plant voor jou. Critical vult met trots kweekruimtes over de hele wereld. Daarbij is ze inmiddels synoniem aan geweldige opbrengsten met al even geweldige smaken. Hoewel haar kracht geen record behaalt, is 22% THC ook absoluut niet slecht. Zeker gezien haar evenwichtige geestelijke en lichamelijke effect.

Het is niet ongebruikelijk dat de takken buigen onder het gewicht van de dicht opeengepakte toppen. Zorg er dus voor dat je deze voldoende ondersteunt. Mocht je buiten gaan kweken, dan is training essentieel. Critical Mass is daarbij in staat wel 140cm hoog te worden. Leid haar in de juiste richting en de opbrengsten zijn fantastisch. Bovendien verspreidt ze een aangenaam zoete smaak met aardachtige en houtachtige ondertonen.

Buitenkwekers kunnen de tijd nemen met Critical Mass. Ze is soms pas begin november klaar voor de oogst. Dit kan echter zowel een zegen als een vloek zijn. Haar enorme, compacte clusters toppen ontwikkelen soms snel schimmel als de temperatuur zakt. Houd haar de laatste paar weken dus goed in de gaten. Met zoveel kwaliteitswiet tot je beschikking, wil je geen top verliezen!

Teel je haar binnen, dan mag je een verbluffende 550–650g/m² aan smakelijke toppen verwachten. De bloei duurt daarbij 65-70 dagen. Ze maakt haar naam Critical Mass ruimschoots waar, met planten die kritieke hoogten bereiken. Wij zijn er dol op!

Critical Mass (Advanced Seeds) feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Ouders Afghani x Skunk 1
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 250cm
Opbrengst Indoor Tot 650g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    06/Apr/2022

    Génial
    Valeur sûre pour cette plante mythique À recommander

    O. H.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Critical Mass (Advanced Seeds) feminized
Critical Mass (Advanced Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.