Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Sex-E

Sex-E

Dit Happy Caps product is bedoeld voor alle geliefden. De lustopwekkende kwaliteiten zijn gebaseerd op een aantal zeer bekende kruiden gebruikt in de Chinese geneeskunde die doorbloeding stimuleren naar de genitali‘n. Het  remt het enzym PDE_5 dat het mannelijk geslachtsorgaan aanstuurt te ontspannen en te gaan slapen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 3/5 (8)

9,00 incl. Btw

 

3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Xanthoparmelia Scabrosa is een korstmos, gevonden over de gehele wereld, waaronder China, Hong Kong, Australi‘ en Zuid-Amerika. Het is gepromoot als een afrodisiacum en wordt gebruikt bij de behandeling van erectiestoornissen. Dit, omdat het werkt om de spieren te ontspannen waardoor het mogelijk wordt een maximale arteri‘le verwijding te verkrijgen en een verhoogde bloedtoevoer naar de geslachtsorganen.

Cnidium monnieri is een plant die groeit in China waarvan de zaadjes worden gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde voor de behandeling van huidproblemen en ook als een natuurlijke libido verhoger. Cnidium zaad bevat een aantal stoffen waaronder cumarine, osthol, xanthotocol, imperatoren, bergapten, monoterpeen polyolen, koolhydraten en hepatoprotectieve sesquiterpenen.

Epimedium grandiflorum is een soort bloeiende plant met heldere rode stengels en groene hartvormige bladeren, die licht behaard zijn aan de onderkant. Inheems in China, Japan en Korea. Het is verondersteld over lustopwekkende kwaliteiten te beschikken, vanwege de aanwezigheid van icariin. 

Werkzame bestanddelen van Sex-E

 • L-Arginine
 • GABA
 • Cndium monnieri
 • Epimedium grandiflorum
 • Xanthoparmelia scabrosa
 • Magnesiumstearaat
 • Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)

EFFECTEN VAN SEX-E

Klaar voor een beetje wetenschap? De Chinezen weten al lang dat Xanthoparmelia stoffen bevat die de productie van het enzym fosfodi‘sterase-V (PDE-5) remmen, waardoor een aanhoudende erectie wordt verkregen. Epimedium grandiflorum bevat icariin, welke het niveau van nitric oxide (NO) verhoogt, hetgeen een ontspanning van de gladde spieren tot gevolg heeft. Icariin heeft ook een remmende werking op de activiteit van PDE-f, en het imiteert de werking van testosteron.

In het lichaam, cyclisch guanosinemonofosfaat (cGMP) ontspant de spieren rond de penis en verhoogt de bloedstroom, waardoor een erectie kan optreden. PDE-5 plakt aan en vernietigt cGMP. Als je een erectiestoornis hebt, of je hebt net ge‘jaculeerd, dan is het niveau cGMP in je lichaam extreem lach omdat de PDE-5 het cGMP afbreekt, waardoor je erectie wordt verzwakt.

SEX-E Dosering

Neem 1-2 capsules 45 minuten voor het gewenste effect met een glas water.

Een verpakking van Sex-E bevat 4 capsules.

WAARSCHUWING:

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor personen onder de 18. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of als u borstvoeding geeft. Niet combineren met alcohol, medicatie of andere stimulerende middelen. Ook niet gebruiken als u lijdt aan hoge bloeddruk, hard- of vaatziekten en/of problemen met de schildklier en/of de lever, paniekaanvallen, depressie of andere psychische problemen. Raadpleeg een arts als u zorgen heeft. Bewaren op een droge en koele plaats.


   


  Door op 06/Jun/2017 :
  (5)

  Titel : j.w
  Reactie : Ist für eine tolle erotische nacht noch das i tüpfelchen, ehrlich. Kann man mit yohimbin etwas vergleichen denn die wirkung ist sehr änlich. 1A

  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 24/May/2016 :
  (1)

  Titel : No effect on me! (took 2 capsules on empty stomic)
  Reactie : Have follow the instruction and took 2 capsules on an empty stomic no effect and the next week again also with no effect at all. Maybe this is different on person to person.

  Door op 23/Feb/2016 :
  (4)

  Titel : Perfecto para salir de fiesta
  Reactie : Lo utilicé para salir de fiesta y me produjo una sensación de bienestar y felicidad muy fácil de llevar. Mezclado con un casi nada de alcohol se sentía como un mdma muy ligero. Muy buena elección para pasar una noche a gusto con tus amigos sin desfasar mucho pero pasándolo muy bien. Tome dos píldoras al principio, luego una 2 horas después y otra más una hora después. De las mejores happy caps para salir de fiesta, como siempre mejor tomar las 4 en una noche completa. Suave pero suficiente. Se sentía como felicidad y buen rollo con la gente, y un ligero afrodisíaco pero sin pasarse.

  Door op 16/Feb/2015 :
  (4)

  Titel : una pillola e...
  Reactie : ...sotto la cintura sono tornato piu giovane di ventanni. wow!

  Door op 28/May/2014 :
  (4)

  Titel : it works !
  Reactie : i used it last week and i really could see the happiness on my partners face ;)

  Door :
  (1)

  De klant heeft het product beoordeeld maar geen review geplaatst

  Door op 01/Jul/2013 :
  (3)

  Titel : Stimulering
  Reactie : Stimuleert wel degelijk, afhankelijk van je eigen zintuiglijke ingesteldheid.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie

14 Andere producten in deze categorie

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.