Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

American Kush (Alphakronik Genes) regular

American Kush (Alphakronik Genes) regular

De kruising van Pre 98 Bubba Kush met Sin city kon maar één resultaat hebben... een absoluut verbazingwekkend Kush nageslacht! American Kush is dat nageslacht en ze is echt heel erg bijzonder. Ze pronkt met een korte bloeitijd van 6-7 weken en een monsterlijke hoeveelheid THC, deze Indicaplant maakt een eind aan al je twijfels! Ze zit propvol met smaak en presteert boven verwachting.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

38,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 38.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Alphakronik Genes - American Kush: snelbloeiende en smaakvolle Kush

American Kush van Alphakronik Genes is een door Indica gedomineerde soort die de smakelijke Pre 98 Bubba Kush combineert met de onweerstaanbare Sin City Kush. Deze onstuitbare plant bloeit bliksemsnel en zeer krachtig; ze voltooit haar bloei in slechts 6 weken.

American Kush is echt een hoogkwalitatief gewas, ze maakt op elk niveau indruk. Haar veelzijdige en veerkrachtige aard zorgen ervoor dat ze een uitstekende keus is voor beginnende kwekers die hun vaardigheden willen uitdagen. Tegen oogsttijd (oktober) kunnen kwekers uitkijken naar een prachtige opbrengst van schitterende toppen die gul bestrooid zijn met THC. Authentieke noten van koffie, jasmijn, lavendel en citroen sluiten naadloos op elkaar aan en produceren een overheerlijke smaak en een onvergetelijke geur. Dit is de perfecte soort om na een lange dag te roken.

American Kush blinkt niet alleen maar uit omdat ze zo'n productieve en krachtige soort is, ze is ook behoorlijk vaardig als het op medicinale kwaliteiten aankomt. Zo vaardig zelfs dat marihuanagebruikers die lijden aan aandoeningen als spierspasmen, chronische pijn en misselijkheid (om maar wat te noemen) allemaal profiteren van de helende kracht van de soort.

Het roken van American Kush is een groot genot, haar lichaamsverdovende Indicastone mag je niet missen. Tel daar nog haar bloemige smaak/geur bij op en je hebt een winnaar. Cannabiskenners, Indicafans en kwekers van marktgewasen zouden allemaal American Kush eens moeten uitproberen.


Merk Alphakronik Genes
Genetica 70% indica/30% sativa
Ouders Pre-98 Bubba Kush x Sin City Kush
Bloeitijd 6-7 weeks
Oogst (Outdoor) September
Beschikbaar Als Regular Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.