Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Queso Fuertes (Alphakronik Genes) regular

Queso Fuertes (Alphakronik Genes) regular

De eenvoudigweg sublieme Queso Fuertes heeft haar weg gevonden naar het reguliere assortiment van Alphakronik Genes. Dit Sativameesterwerk (of beter gezegd meesterwiet) is een combinatie van de fabuleuze Exodus Cheese en de sappige Sin City Kush. Het resultaat is een plant met een exceptionele snelheid, kracht en prestatie. Ze zit propvol met zoete smaken, Queso is geen bitter wietje.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

42,50 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 42.50 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Alphakronik Genes - Queso Fuertes: Een snelle Sativa met een therapeutisch randje

De ervaren kwekers van Alphakronik Genes hebben hard hun best gedaan om weer een exceptionele reguliere zaadsoort te kweken. Na enige tijd gezwoegd te hebben is het ze uiteindelijk gelukt om een hoogkwalitatieve soort te kweken die een kruising is van de verbluffende Exodus Cheese en de heerlijke Sin City Kush - ze noemden haar Queso Fuertes.

Queso Fuertes is overwegend een Sativasoort die supersnel en opmerkelijk gracieus groeit. Ze kan zowel binnen als buiten groeien, deze superzoete Sativa belooft sterke opbrengsten binnen een bloeiperiode van 6-8 weken. Kwekers van marktgewassen willen deze snelbloeiende plant waarschijnlijk zo snel mogelijk in huis halen.

Queso Fuertes levert een zeer zoet wietje op en prikkelt en plaagt al je zintuigen - echt een feest om van te smullen. Afgezien van haar heerlijke smaken is ze ook nog eens een uiterst effectieve medicinale soort. Rokers van medicinale marihuana die lijden aan aandoeningen als depressie, angst en PTSS zullen merken dat hun symptomen enorm verminderd worden na het roken van Queso Fuertes. Bovendien biedt ze verlichting bij cystische fibrose, glaucoom en adhd.

Aangezien Queso Fuertes overwegend een Sativa is zullen rokers begroet worden door een nogal intense cerebrale high. Het effect is potent en langdurend, ze lanceert je hoog de lucht in; zachtjes laat ze je weer landen op aarde.

Als je op zoek bent naar een cannabissoort die zich snel ontwikkelt, overvloedig produceert en met een groot aantal medicinale eigenschappen pronkt, kijk dan niet verder dan Queso Fuertes Alphakronik Genes.


Merk Alphakronik Genes
Genetica Sativa-dominant
Ouders Exodus Cheese x Sin City Kush (Las Vegas Purple Kush x Snowdawg BX)
Bloeitijd 6-8 weeks
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Regular Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.