Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Rawdawg (Alphakronik Genes) regular

Rawdawg (Alphakronik Genes) regular

De ervaren kwekers van Alphakronik Genes hebben weer eens een speciaal zaadje geïntroduceerd, deze keer een reguliere variëteit. Ze is overwegend Indica van ontwerp en is een kruising van 707 Headband en Snowdawg 2. Het resultaat is de verbluffende Rawdawg. Dit is echt een grote plant, die veerkrachtig en consistent groeit - hoge opbrengsten na 9-10 weken bloeien. Ook geschikt als medicinale soort

Voorraadstatus: Uit het assortiment

59,99 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 59.99 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Alphakronik Genes - Rawdawg: Lange, hoogrenderende Indica met veel kracht

De hoogrenderende nieuwkomer Rawdawg (Alphakronik Genes) is een opwindende cannabissoort die een kruising is van de sensationele 707 Headband en de onweerstaanbare Snowdawg 2. Ze zit propvol heerlijke dieselsmaak, deze Indica weet al je zintuigen te veroveren. Ze is rijk aan THC (23%), levert een penetrerende stone op en imponeert zowel wietkenners als Indicaliefhebbers.

Rawdawg bereikt monsterlijke hoogten en ontwikkelt zich gestaag en krachtig, ze bloeit gedurende 9-10 weken. Binnenkwekers zouden zich er wel eerst van moeten vergewissen of ze voldoende ruimte hebben. Rawdawg is niet alleen maar een plant die zich goed aanpast, ze presteert ook nog eens uitstekend, en als je haar onder de juiste omstandigheden kweekt, kan ze met gemak enorme opbrengsten produceren van exceptionele kwaliteit.

Rawdawg is de perfecte soort om na een lange dag mee te ontspannen. Haar inherente potentie dringt diep in je lichaam door en brengt daar een krachtige maar aangename lichamelijke stone teweeg - het soort stone dat je uren lang in een gezegende staat laat verkeren.

Gebruikers van medicinale wiet kunnen zich verheugen, want Rawdawg is een uiterst effectieve medicinale soort. Mensen die bijvoorbeeld lijden aan aandoeningen als angst, stress, depressie en spierpijn zullen merken dat hun symptomen significant verminderd worden na het roken van deze prachtige wiet. Rawdawg weet ook de symptomen van artritis, lupus, fibromyalgie en discusdegeneratie.

Als je op zoek bent naar een goed presterende soort die veel kracht bezit, goed produceert en medicinale kwaliteiten heeft, hoef je niet verder te kijken dan Rawdawg van Alphakronik Genes.


Merk Alphakronik Genes
Genetica Indica-dominant
Ouders 707 Headband x Snowdawg 2
Bloeitijd 9-10 weeks
THC 23%
CBD 1.1%
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Oogst (Outdoor) Oktober
Beschikbaar Als Regular Zaden
CBD:THC 1 : 20.9
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.