Blue Amnesia Autoflower (Amsterdam Genetics) Feminized

(11)

Amsterdam Genetics kruiste een van de populairste Haze variëteiten, Amnesia, met de gevierde Blue Dream om een sensationele nieuwe autoflowering hybride te creëren. Deze combineert de opwekkende aard van sativa met de geweldige kracht van indica. Een grandioze mix van zoete en pittige smaken plus een sterk, narcotisch effect verhogen je stemming en verlagen stress bij iedere uitademing.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (11)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Blue Amnesia Autoflower: Nieuwe Draai Aan Een Legende

Voor veel cannabisliefhebbers is Amnesia nog altijd een van hun topfavorieten. Het krachtige, kalmerende effect van de illustere dame heeft haar een legendarische status opgeleverd. Ze is vrijwel overal een bestseller geworden. Gezien de immense populariteit van Amnesia, is het geen verrassing dat Amsterdam Genetics de beroemde genetica gebruikte om hun laatste creatie te maken. Laat er echter geen misverstand over bestaan; Blue Amnesia Autoflower is meer dan slechts een nieuwe Amnesia variant!

Amsterdam Genetics slaagde erin de nieuwe variëteit een eigen draai te geven. De bekende sativa genetica van Amnesia tezamen met de kalmerende hybride kracht van Blue Dream zorgde voor een schitterende combi. De resulterende kruising (60% sativa, 40% indica) blinkt uit met een fantastische smaak en een krachtige en langdurende high.

Gezien het feit dat Blue Amnesia Autoflower een autoflowering soort betreft, is het kweken kinderlijk eenvoudig. Plant eenvoudigweg je zaad en zie de dame vanzelf bloeien tot de oogst in een relatief korte periode voor een auto. Wat haar formaat betreft, groeit Blue Amnesia Autoflower binnen gewoonlijk tot een hoogte van zo’n 1,2-1,5m, terwijl ze buiten 2-3m kan halen. Je kunt uitkijken naar een oogst van 450-550g/m² aan wiet van topkwaliteit als je haar in een tent kweekt. In gunstige buitenomstandigheden is dit tot wel 600g/plant.

Het roken van Blue Amnesia Autoflower stelt degenen niet teleur die van smaakvolle rook houden en die hun kruid krachtig willen. Vanwege haar uitmuntende genetica en het feit dat ze tot wel 20% THC behaalt, levert Blue Amnesia Autoflower een snel werkende en zeer langdurige high op. Leun achterover, relax en geniet van de opwekkende euforie die overvloeit in een lichamelijk indica effect. Ze is ongelofelijk kalmerend, zo niet ronduit narcotisch. Je hebt maar één of twee trekjes nodig en je kunt angsten en een slecht humeur vaarwel zeggen. Om de ervaring helemaal af te maken, heeft Blue Amnesia Autoflower een geweldig smaakprofiel met aardachtige, kruidige en zoete tonen.

Eén ding is zeker, Blue Amnesia Autoflower van Amsterdam Genetics is een van de soorten die het kweken absoluut waard is. Kwekers van alle ervaringsniveaus, zelfs degenen die nog nooit gekweekt hebben, kunnen goede oogsten aan geweldige toppen met een grandioze smaak en sterkte verwachten. Blue Amnesia Autoflower is een uitstekende versie van een legendarische soort!

Blue Amnesia Autoflower (Amsterdam Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Blue Dream x Amnesia
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 66.7
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 600g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (11)
    (11)
    Bekijk alle reviews
    07/Oct/2022

    Bonne graine
    Aucun problème elles ont germer les 3

    L. P.
    12/Jul/2022

    C'est parti
    Les trois graines ont bien germées

    H. D.
    05/Jun/2022

    Only 1 seed germinated
    I Have used manual from zamnesia how to germinate seeds, strain banana sherbet - all of the seeds germinated, but with this strain - none of the seeds germinated, im dissapointed.

    A. S.
    23/Jun/2021

    All Germinated
    Seems good seems good

    F. S.
    14/Mar/2021

    Good taste
    Good taste and Outdoor homegrow!

    O. S.
    23/Mar/2020

    Muy buenas
    Compre 3 y germinaron todas las primeras en el propagator pro y el smart start. Se notan fuertes y sanas, lunes los puse a germinar y hoy domingo los voy a transplantar

    A. I.
    18/Mar/2019

    Happy
    Magnifiques saveurs

    J. C.
    17/Sep/2020

    Teleurgesteld 1/3
    Ik bestelde 3 zadenen er kwam er maar 1tje uit.. Zeer teleurgesteld omdat ik boerenjongens een goede coffeeshop vind en deze samenwerken met amsterdam genetics. Het ene zaadje dat uitkwam ziet er ook niet zo gezond uit

    I. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Amnesia Autoflower (Amsterdam Genetics) Feminized
Blue Amnesia Autoflower (Amsterdam Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.