Super Silver Haze (Amsterdam Genetics) Feminized

(9)

Nieuw in Amsterdam Genetics’ lijn van top soorten is hun variant van een Nederlandse klassieker: de Super Silver Haze! Deze zeer populaire soort trakteert je op een geweldig aroma. Ook is haar rook rijk en bevredigend. Ze brengt zelfs verwende cannabis connaisseurs in verrukking. Haar spectaculair krachtige en langdurige cerebrale high, die vrolijk en energiek is, maken haar echt een favoriet.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (9)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Super Silver Haze: Een Hollandse Klassieker!

Amsterdam Genetics presenteert ons hun eigen interpretatie van een populaire Nederlandse klassieker: Super Silver Haze. Dit is de iconische Haze die nog altijd een bestseller is in menig coffeeshop. Mensen houden van deze variëteit. Ze geeft namelijk een opwekkende sativa high die met vlagen ronduit psychedelisch kan zijn.

Super Silver Haze, of SSH voor veel cannabisliefhebbers, staat altijd voor de hoogste kwaliteit. Dat is geen verrassing, aangezien de afkomst van deze dame bestaat uit drie van de bekendste soorten. Namelijk: Haze, Skunk #1 en Northern Lights.

Het kweken van Super Silver Haze is verrassend eenvoudig en ongecompliceerd. Vooral gezien het feit dat Haze soorten normaal gesproken langzaam bloeien en vrij kieskeurig zijn. Met een bloeiperiode van 65-70 dagen, laat ze je niet lang wachten voor een eersteklas Haze. Ook behoudt Super Silver Haze binnen een compacte hoogte van 80-110cm. Dit is een eigenschap die haar een goede keuze maakt als de ruimte beperkt is.

Het roken van deze beroemde variëteit is altijd een onvergetelijke ervaring. Haar dikke walmen draaien rond een rijke basis van pittige kruidige tonen. En vlagen van zoet fruit strelen de smaakpapillen en doen het water in de mond lopen.

Dankzij ongeveer 25% THC, heeft Super Silver Haze een krachtig, energiek effect. Ze is cerebraal en opwekkend en een van de beste blowtjes voor overdag. Hierbij produceert ze een high die alleen een ware Haze kan bieden. Ze verbetert je stemming en geeft vlagen van energie en creativiteit. Deze plant biedt simpelweg een algehele blije ervaring wanneer je haar consumeert.

Super Silver Haze van Amsterdam Genetics heeft het allemaal. Haar ongelofelijke high en grandioze smaak zijn werkelijk uniek. Hiermee overtuigt ze meer dan enkel de Haze liefhebber van haar superioriteit. Deze dame verdient zeker een speciale plaats in je volgende kweek.

Super Silver Haze (Amsterdam Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Haze x Skunk 1 x Northern Lights
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 166.7
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 400g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (9)
    (9)
    Bekijk alle reviews
    31/Oct/2023

    Große Pflanze Dicke Buds
    Habe bisher 1 von 3 gekeimt und geerntet und soe hatte dicke harzige buds.

    M. D.
    09/Sep/2023

    Junk Seeds
    Very bad seeds, 3/3 not germating.

    H. S.
    22/Feb/2023

    Samenbewertung
    Hi, die Keimung verlief Reibungslos. Leider haben 2 von 3 Samen das Setup "Smart-Start" aufgrund des schlechten Substrats nicht überlebt. Da andere Pflanzen es überlebten gibt es ein Stern abzug.

    S. W.
    28/Dec/2022

    Silver
    Génial! On reconnaît la patience pour nous sortir une weed comme celle-ci! Faites vous plaisir!

    Y. K.
    22/Feb/2022

    Einfach Genial
    Wer den Coffee-shop kennt weiß die Qualität vom samen

    B. B.
    26/May/2021

    Very nice
    Very nice Germation and quality

    R. T.
    09/Feb/2021

    top
    top

    P. O.
    22/Jul/2020

    Superb
    Grew this lady many years ago, now in my 60s, will be rolling back the clock/years soon enough! Well done Z crew for your hassle free excellent service, you have set a high bar for others to jump! Respect!

    J. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Silver Haze (Amsterdam Genetics) Feminized
Super Silver Haze (Amsterdam Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.