Amazing Haze (Amsterdam Genetics) feminized

(3)

Amsterdam Genetics gaf de populaire coffeeshop-favoriet Amnesia Haze de heerlijke smaken van een Caramella. Dat resulteerde in een sativa-dominante hybride van wereldklasse die je zintuigen op hol brengt. Dit doet ze met een buitenaardse, rijke zoetheid en krachtige, stimulerende en opwekkende effecten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterda Genetics - Amazing Haze: Smakelijke Sativa Van Topklasse

Amsterdam Genetics presenteert een zeer hoogwaardige sativa-dominante kruising met hun nieuwste Amazing Haze. Ze koppelden de kwaliteiten van de wereldberoemde Amnesia Haze, een coffeeshop-favoriet, met de ongelofelijke aroma's van de smaakvolle Caramella. Maak kennis met de kracht en spectaculaire cerebrale high van Amnesia Haze, nu met volledig nieuwe smaken. Deze kietelen je verhemelte en laten je absoluut watertanden!

Soms duurt het even voordat er een klein wonder gebeurt en deze verbazingwekkende sativa-dominante kruising is daar een goed voorbeeld van. Haar bloeiperiode van negen à tien weken is echter het wachten zeker waard. Ze produceert namelijk een overvloed aan grote toppen die ook nog eens barstensvol THC kristallen zitten.

Bereid je voor op een explosie voor je zintuigen. De rijke zoetheid van haar rook is opgebouwd uit vele lagen fruitige tonen. Deze zijn verweven met verfrissende citrustonen. Hiermee kietelt ze je smaakpapillen. Ook proef je de zeer herkenbare vleugjes karamel. Laat ons je verzekeren dat er niet veel strains zijn die zoveel smaak als deze dame kunnen leveren. Het roken van Amazing Haze is een waar genot voor de zintuigen en verrukt zelfs de meest verwende cannabis connaisseurs!

De spraakmakende smaak van Amazing Haze is slechts een van haar kwaliteiten. Ze heeft de spectaculaire cerebrale high van Amnesia Haze behouden. Daarom is de soort een favoriet van veel cannabisliefhebbers. Dankzij haar THC-gehalte van tot wel 24% en genetica van wereldklasse produceert ze een opwekkend sativa effect. Dit is euforisch, energiek, vrolijk en opwekkend. Haar krachtige head buzz is perfect als je overdag wat wilt roken zodat je weer een portie energie en inspiratie opdoet. Ideaal voor creatieve activiteiten of als sociaal rokertje om gezellig met een stel vrienden te delen. Amazing Haze is ook medicinaal te gebruiken. Ze kan in het bijzonder geschikt zijn voor mensen die last hebben van stress, depressies of een eetstoornis.

Amsterdam Genetics heeft werkelijk de spijker op de kop geslagen met hun Amazing Haze. De combi van enkele van de beste, beschikbare cannabis genetica heeft geresulteerd in een nieuwe sativa hybride. Deze scoort met een werkelijk sensationele high en smaak. Kweek deze dame zo rap je maar kunt, ze stelt je zeker niet teleur!

Amazing Haze (Amsterdam Genetics) feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Caramella x Amnesia Haze
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 24%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 48
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    08/Sep/2022

    Hazyyy
    Floraison assez rapide en comparaison à d'autre sativa. très bonne odeur et gout assez subtil mais présent. rendement sympathique, elle donne de beaux pompom

    A. A.
    29/Aug/2021

    Super weed
    Au top avec une bonne grosse tête principale bref satisfait merci Zamnesia

    F. B.
    28/Jul/2020

    Top
    Einfach nur top! Entspricht genau der Beschreibung. Klare Kaufempfehlung.

    F. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amazing Haze (Amsterdam Genetics) feminized
Amazing Haze (Amsterdam Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.