Amnesia Haze (Amsterdam Genetics) feminized

(16)

Amnesia Haze is een gloednieuwe toevoeging aan de reeks soorten van Amsterdam Genetics. Als favoriet in de Amsterdamse coffeeshops, heeft deze krachtige sativa-dominante hybride een fris kruidig aroma. Ook proef je vleugjes citrus. Dankzij een THC-gehalte van tot wel 25% levert ze een sterke psychedelische hoofd-high en is ze geweldig voor overdag!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (16)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Amnesia Haze: Psychedelische Sativa

Bezoek de coffeeshops in Amsterdam en je merkt dat Amnesia Haze een van de bestverkochte soorten is. Een van de redenen voor de populariteit van de soort is haar geweldige cerebrale high. Deze is energiek, euforisch en bij vlagen regelrecht psychedelisch. Een andere reden is haar aroma van wereldklasse.

De gebalanceerde genen van Afghaanse, Hawaïaanse, Laotiaanse en Jamaicaanse soorten vormen de ruggengraat van Amnesia Haze. Deze topgenen domineren de cannabis scene nu al dertig jaar lang. En niet zonder reden. Amnesia Haze combineert ze in een werkelijk buitengewone hybride.

Dit wonder breekt wellicht geen record wat haar bloeitijd betreft, gezien het feit dat ze hoofdzakelijk sativa is (70%). Ze maakt dat echter goed met veel grote toppen die ze produceert in negen à tien weken bloei. Door alleen maar te kijken naar de plant kun je al een beeld krijgen van haar kracht. Hierbij kun je haar zware toppen zien sprankelen omdat ze bedekt zijn met bizarre hoeveelheden aan THC kristallen.

Amnesia Haze van Amsterdam Genetics kan tot wel 25% THC bevatten, wat een zeer krachtig en snel opkomend effect verzekert. De energieke hoofd-high die ze je geeft, is vrolijk, opwekkend en euforisch. Deze kan zelfs tegen het psychedelische aanzitten. Dit maakt Amnesia Haze geweldig als je natuurlijke hulp nodig hebt om stress te verlichten. Hiermee is ze ook een perfecte soort voor overdag, wanneer je behoefte hebt aan een boost van motivatie en inspiratie. Pas alleen op dat je hoofd niet van je lichaam wordt geblazen.

Maar het is niet alleen het geweldige cerebrale effect van deze schoonheid dat haar zo populair maakt. Haar smaak en aroma zijn evenzeer van topklasse. Zo mengt ze klassieke cannabissmaken, zoals bloemachtig, kruidig en dennen, met ondertonen van citrus. Hiermee is ze watertandend lekker en superbevredigend rookwaar!

Amnesia Haze van Amsterdam Genetics is een sativa die spectaculaire cerebrale highs en een geweldige smaak levert. Heb je haar nog niet geprobeerd? Kweek haar dan zelf en ervaar wat deze beroemde coffeeshop-favoriet met je doet!

Amnesia Haze (Amsterdam Genetics) feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders Afghani Hawaiian x Laos x Jamaica
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 125
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (16)
    (16)
    Bekijk alle reviews
    23/Jan/2024

    Muy contenta
    Compré estas semillas de casualidad por probar y me llevé una muy buena sorpresa. La cosecha rindió bastante bien, no fue espectacular pero sí mucho más de lo que esperaba

    E. Q.
    06/Jan/2024

    Very good quality
    Sehr gutes Produkt!!!

    V. V.
    16/Aug/2023

    Sind OK
    2 von 3 sind gekeimt und machen eine gute Figur. Sehen für ihr Alter top aus. Mal sehen was am Ende Rumkommt.

    M. B.
    30/Jul/2023

    Okay - not as strong as expected
    This plant grew well, but the end result was not as strong as I was hoping. I grew her outside and she absolutely flourished - hardly any bug/pest/insect issues, no nutrient problems/issues - admittedly this could be down to luck, but I found this plant to be slightly more resilitent than the others I grew alongside her. She produced the best yields out of all my plants that season, & she looks gorgeous, too! Beautiful colouring on this plant, and delicious smells. After drying & curing, you get a nice bit of medicinal herb that's just not as strong as I expected. Still a very nice smoke, though, and worth growing at least once ion your growing history!

    A. S.
    10/Jul/2023

    Very good quality
    Nice too feel

    N. M.
    07/Jul/2023

    Good plant
    Fast growing. Strong plant.

    G. G.
    14/Oct/2022

    Goede zaden via Zamnesia
    Altijd goed via Zamnesia.nl, heb via "wietzaadjes" ook een bestelling gedaan 0/12 uitgekomen.. heb via Zamnesia vrijwel nooit problemen gehad ( hooguit 1 a 2 die niet uitgekomen zijn van de tientallen zaden die ik gekocht heb.)

    H. S.
    16/Jun/2022

    My favorite one
    3vof 3 have germinated

    K. S.
    15/Dec/2021

    Nice diliverie
    I have not yet planted and tried the product, but I am very enthusiastic about the shipping and packaging.

    M. J.
    16/Dec/2020

    PRODUCTIVE
    un bon produit

    M. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Haze (Amsterdam Genetics) feminized
Amnesia Haze (Amsterdam Genetics) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.