Sucker Punch (Auto Seeds) feminized

(2)

Sucker Punch is een autoflowering knock-out. Ze is een kruising tussen een Pre98 elitestekje van Bubba Kush en Candy Kush, een van Auto Seeds' bestsellers. Het spreekt vanzelf dat de kracht enorm is, maar ook de veelzijdigheid en basis kweekeigenschappen maken Sucker Punch een zeer goede keuze. Compacte planten, 60-80cm, kunnen in 65-70 dagen worden geoogst!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Auto Seeds - Sucker Punch: Slaat je ongetwijfeld knock-out

Sucker Punch is een van Auto Seeds' krachtige wonderen. Ze werd vaardig gekweekt door een Pre98 stekje van Bubba Kush te kruisen met Auto Seeds' bestseller Candy Kush. Bubba Kush is enorm populair in de Verenigde Staten vanwege haar sterk kalmerende effecten. Deze zwaar inslaande, Californische Indica combineert een sterke, lichamelijke stone met een droomachtige euforie. Candy Kush draagt bij met haar uitgesproken zoetheid en voegt ook extra kracht toe. Sucker Punch combineert twee zeer krachtige US Kush soorten in een autoflowering soort van de hoogste klasse.

Deze soort is eenvoudig te kweken en is geschikt om in verschillende omgevingen te worden gekweekt. Onder ideale omstandigheden, kan de plant buiten 100-125cm hoog worden. De meeste planten zullen een hoogte bereiken van 60-80cm, waardoor kwekers de optie hebben in een beperkte ruimte te kweken. Meerdere zijtakken met dichte en ijzige toppen geven Sucker Punch het vermogen zeer grote oogsten te leveren. Veel kweektechnieken en scenario's zijn denkbaar. Sucker Punch is veelzijdig en presteert prima in aarde, kokos of hydro. De korte levenscyclus eindigt in 65-70 dagen vanaf zaad.

De toppen van Sucker Punch zijn enorm geurig en stralen aroma's uit van net omgewoelde aarde, met de klassieke en authentieke Kush geur. Er kunnen ook Diesel aroma's worden ontdekt, waardoor de rook ietwat brandstof- en olieachtige ondertonen bezit. De zoete en pittige Kush mix domineert de smaak. Het THC gehalte van Candy Kush, een van de ouders van Sucker Punch, is getest op meer dan 20% en een groot deel van deze uitmuntende kracht is doorgegeven aan Sucker Punch.

Kracht, snelheid en smaak zorgen voor een solide fundering waar Sucker Punch op gebouwd is. Auto Seeds selecteerde twee van de beste Kush soorten uit de VS en maakte een autoflowering hybride die keihard inslaat. Sucker Punch is de juiste keuze als authentieke US Kush gewenst is.

Sucker Punch (Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Auto Seeds
Ouders Pre98 Bubba Kush x Candy Kush
Genetica Indica
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    06/Jan/2021

    Einfach gut...
    Wächst genau so wie beschrieben. Es war etwas fluffig aber der Geschmack absolut traumhaft. Würzig, schon fast holzig, erdig. Aber angenehm. Ist wieder auf der Liste und in den Favoriten in den Top 3 mit GG und Pineapple Express! Grüße aus H96

    D. M.
    18/Jul/2016

    Der knock out kommt bestimmt...
    Sehr gute Ertragspflanze mit einer enormen Potenz. Für eine Automatik-Sorte ein "Spitzenprodukt" Pflegeleicht aber Achtung vor Schimmelbildung. Der Growraum sollte gut belüftet sein.

    J. T.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sucker Punch (Auto Seeds) feminized
Sucker Punch (Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.