Dreamberry (Auto Seeds) feminized

(1)

Dreamberry, de combinatie van de medische kracht van Blue Dream met de sappige en verrukkelijke smaken van Berry Ryder, biedt een enkele reis naar fruitige verdoving. Ze slaat hard in en vuurt de geest af terwijl het lichaam geniet van een sterke buzz. Dreamberry is ook productief en kan mogelijk 350g/m² opleveren. Ze ontwikkelt zich van zaad tot oogst in 70-75 dagen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Auto Seeds - Dreamberry: Een krachtige en smakelijke autoflowering soort

Dreamberry is de kruising van de extreem krachtige Blue Dream met Berry Ryder, de fruitige en prikkelende auto. Het resultaat is een autoflowering cannabis soort die de nadruk legt op inslaande kracht en sappige smaken.

Dreamberry ontwikkelt een compact en kort postuur. Dit maakt haar een prima keuze voor kwekers met een beperkte ruimte, of kwekers die gebruik willen maken van geavanceerde kweektechnieken, zoals ScrOG. Tijdens de bloei, vestigt Dreamberry de aandacht op het produceren van meerdere clusters toppen over de gehele plant in plaats van haar energie te richten op een grote hoofdcola. Onder optimale omstandigheden, kan Dreamberry tot 350g/m² produceren in de 70-75 dagen die ze nodig heeft om zich van zaad tot oogst te ontwikkelen.

Dreamberry produceert een zeer bloemige aroma, die doorwerkt in de smaak en dit combineert met de pittigheid en fruitige noten van haar ouders. De opgewekte high zal de geest opwekken en inspireren, voordat je afdrijft in een diepe en volledige, lichamelijke buzz. Hierdoor is ze een geweldige soort voor aan het einde van de dag, wanneer je alleen maar achterover wil leunen en ontspannen.

Al met al is Dreamberry een geweldige soort voor iedereen die kracht en smaak verlangt van zijn wiet. Ze is er zeker een voor de autoflowering liefhebber!

Dreamberry (Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Auto Seeds
Ouders OG Kush x Ultra Lemon Haze x Berry Ryder
Genetica Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 350g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    10/Apr/2016

    super zufrieden
    sehr gut

    C. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dreamberry (Auto Seeds) feminized
Dreamberry (Auto Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.