Auto Chemdog (Auto Seeds) Feminized

(6)

Auto Chemdog is een feminized autoflowering hybride. Net als veel andere creaties van Auto Seeds bezit ze uitstekende eigenschappen. Denk aan een levenscyclus van 60–65 dagen en een gemiddelde oogst van 280–350g/m². Maar je waardering stijgt als je haar rookt. De high is een geestverruimende ervaring met een sterk cerebraal effect, gevolgd door volledige, lichamelijke ontspanning.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Auto Seeds - Auto Chemdog: een razendsnelle autoflowering schoonheid

Auto Chemdog is een pareltje, ontwikkeld door het team van Auto Seeds. Deze feminized, autoflowering hybride is het resultaat van een kruising tussen Auto #1 en de originele Chemdog kloon. Auto #1 is een ruderalis soort van Auto Seeds die verantwoordelijk is voor de autoflowering eigenschap. Chemdog is daarentegen een bekende, ongelooflijk krachtige hybride met een mysterieuze herkomst. Ze staat aan de wieg van veel andere populaire wietsoorten.

Het team van Auto Seeds produceert met trots soorten met uitzonderlijke eigenschappen. Auto Chemdog is daarop geen uitzondering. Deze wietplant haast zich in slechts 60–65 dagen van ontkieming naar de oogst. De opbrengst is aanzienlijk. Reken op ongeveer 280–350g/m² als je haar binnen kweekt. Als je haar buiten kweekt, kan het oogstgewicht aanzienlijk hoger uitvallen. Buiten is de oogsttijd flexibel, ergens tussen mei en begin oktober.

De zaden van Auto Chemdog zorgen voor prachtige wietplanten. Volwassen exemplaren zijn levendig groen en bedekt met een laagje witte trichomen. De toppen boordevol stampers doen denken aan Kush variëteiten. De smaak van Auto Chemdog is complex en uniek; een combinatie van pittige, citrusachtige en Skunky vleugen. Deze wiet is erg krachtig en het THC-gehalte loopt op tot wel 21%. De high bestaat uit een gebalanceerde ervaring. Bereid je voor op een sterk cerebraal effect, gevolgd door een ontspannende, lichamelijke stone.

Als je nog niet eerder hebt gewerkt met autoflowering wietplanten, dan is Auto Chemdog een geweldige soort om mee te beginnen. De plant is sterk en makkelijk in het onderhoud, waardoor ze prima geschikt is voor beginnende kwekers. Maar maak je geen zorgen, Auto Chemdog is ook voor de meest ervaren kwekers een waar genot. Liefhebbers van cannabis kunnen rekenen op een stevig inslaande soort die in recordtijd een aanzienlijke opbrengst levert. Koop vandaag nog zaden bij Zamnesia.

Auto Chemdog (Auto Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Auto Seeds
Ouders Auto1 x Original Chemdog
Genetica Indica
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 90cm
Opbrengst Indoor Tot 350g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    21/Sep/2020

    CHEMDOG
    Deze was zeer snel ontkiemd na enkele dagen kwam het plantje boven. Ruikt heel goed en goed harsig

    S. S.
    07/Aug/2020

    Très bien
    4 graines plantés, 4 ont germées, super, plus qu'à attendre que ca pousse !

    J. P.
    31/Jul/2020

    1von 5 verkrüppelt
    Den ersten den ich keimen lassen hab hat Probleme beim wachsen vorallem aber hat der Krüppel Blätter und erst das 4te blattpaar sieht einem normalen Blatt ähnlich

    G. R.
    31/Jul/2020

    semi
    Non è germinato nessuno dei 5 semi , molto , molto delusa dalla banca auto seed

    V. S.
    17/Sep/2020

    Culture
    Reçu rapide tout est ok 4 graines de germer Elles grandissent super vite Une débutante satisfaite A voir dans 5 semaines Merci je recommande

    E. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Chemdog (Auto Seeds) Feminized
Auto Chemdog (Auto Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.