AK Skunk Auto (Kalashnikov Seeds) feminized

(2)
Deze plant is een schoolvoorbeeld van de snelheid van een autoflowering strain. Zonder kwaliteitsverlies door de kortere levenscyclus van deze strain kun je vaker meer toppen kweken. Beginnende kwekers ervaren een fijne introductie met hun cannabiskweek. Vaklui kunnen deze schatjes laten schitteren van de trichomen.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - AK Skunk Auto: Na 60 dagen al oogsten, fantastisch!

Je hoeft de familiestamboom niet ver uit te pluizen om de kwaliteiten van deze plant te kunnen zien. De ouders zijn uitsluitend landrassen. Landrassen die de ruggengraat hebben gevormd van hedendaagse cannabis sinds het eind van de jaren zeventig. Het waren de genotypes die gebruikt werden voor de opkomst van de super-hybrides en die geperfectioneerd werden met sinsemila-technieken. AK Skunk Auto voelt zich werkelijk overal thuis. Onversneden weelderigheid barst los vanaf het moment dat de zaden kiemen. Deze strain heeft een onbedwingbare behoefte aan licht, binnen of buiten, en groeit dagelijks zienderogen. De bloeiperiode begingt vrijwel direct als gevolg van de geselecteerde ruderalis genetica. De eerste stampers zien er meteen verleidelijk uit als ze met hars bedekt zijn.

Van zaad tot oogst binnen zestig dagen of minder en niet hoger dan 1,4 meter zorgt ervoor dat deze te gekke kruising ideaal is voor de guerrilla-kweek. Aantrekkelijk voorzien van grote klieren die vol met hars zitten zorgt ervoor dat de AK Skunk Auto zowel grof als wonderschoon is. De kweker zit vol zelfvertrouwen. Deze ziektebestendige autoflowering strain doet wat ze moet doen zelfs als ze niet doorlopend aandacht krijgt. Indoor, vertroeteld en niet door de natuur geplaagd ontwikkelt ze aan de lopende band trichomen. De toppen zien er caleidoscopisch uit met miniatuur-lensjes van harsen die minimaal 18% THC bevatten. Besuikerde bloemkelken met feloranje stampers zien er uit als kleine zee-anemonen vanwege de trichomen. AK Skunk Auto is een echte artiest.

Lang aanhoudende effecten zijn onder handbereik als de toppen eenmaal goed gecured zijn. De verzekerde sativa van AK Skunk Auto zorgt voor een opgewekte bui na een smakelijke hijs. Aangename fysieke ontspanning wordt opgevolgd door vrije-tijds HD kleurvisioenen die de dag stralend laten voortdobberen. Bekende en klassieke geuren zijn complex aanwezig in deze strain. De potente grootouders zorgden voor de citrus-fruit, brandstof- en bloemenaroma's. De geheime ruderalis bindt alles tot een prettig geheel. Zo snel groeien, en zo snel je voorraadpotje vullend betekent dat elke zichzelf respecterende kweker de AK Skunk Auto in huis zou moeten hebben. Broodkwekers die op zoek zijn naar een grote opbrengst per vierkante meter en snel willen cashen zullen blij verheugd zijn met deze probleemloze strain.

AK Skunk Auto (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders AK-Skunk x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC 18%
Hoogte (Outdoor) 70cm
Opbrengst Indoor Tot 350g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    13/Aug/2022

    Easy to grow
    6/6 germination thanks "scarification" with sand paper in a small box /2 mn ... growm in big pot .2 months later 70 cm hight ,flowers white ,sticky and smelling ...50 to 70 gr /plant

    H. D.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
AK Skunk Auto (Kalashnikov Seeds) feminized
AK Skunk Auto (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.