Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized

(28)

Zkittlez Auto van FastBuds is de autobloeiende versie van de populaire Amerikaanse soort. Verwacht enorme toppen in slechts 8–9 weken vanaf zaad. Haar high is perfect voor allerlei situaties. Na het roken van deze soort kun je gaan feesten of ontspannen films kijken. Hoe dan ook word je vergezeld door haar superzoete, snoepachtige geur en smaak. Hierna wil je nooit meer iets anders roken!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (28)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Zkittlez Auto: Je Wilt Nooit Meer Iets Anders

FastBuds heeft zijn karakteristieke autobloeiende genetica met zijn Grapefruit autoflower en een Zkittlez terugkruising Z3 gekruist. Het resultaat is een autoflowering versie van de beroemde Amerikaanse Zkittlez. Deze indica-dominante hybride dankt haar treffende naam aan het feit dat ze zo zoet en snoepachtig is. Dit is een serieuze topper! Ze vult de ruimte met een krachtige geur. Daarmee wil iedereen van deze zoete wiet proeven.

GROEIKARAKTERISTIEKEN

Zkittlez Auto groeit uit tot een blije en vette plant. Haar flinke internodes geven elke top de kans om hun volle potentie te benutten. Sommige toppen bereiken zelfs het formaat van een Amerikaanse football! Daarnaast zijn ze rijkelijk bedekt met glinsterende trichomen. Ze zijn zelfs zodanig bekleed met hars dat “kristalrijk” een understatement lijkt. Zorg dat je koolstoffilters naar behoren functioneren, want deze dame is bijzonder geurig.

Haar krachtige groei en enorme topontwikkeling vragen om een hoop voedingsstoffen. Het is dus belangrijk dat je haar goed voedt. Ook is ze nogal dorstig, dus houd je irrigatieschema in de gaten.

Zkittlez Auto bereikt een hoogte van rond de 100cm en eindigt haar complete levenscyclus in slechts 8–9 weken. De opbrengsten zijn buitengewoon goed voor een autobloeiende soort. Bij buitenteelt kunnen kwekers tot wel 300g/plant oogsten.

AROMA EN SMAKEN

Vreemd genoeg verspreidt Zkittlez Auto zoete vleugjes van chocola in de kweekruimte, maar eenmaal gedroogd en gecured is haar aroma meer bessen- en snoepachtig. De smaak is zo zoet en fruitig dat deze aan Skittles snoep doet denken. Je smaakpapillen worden zwaar verwend.

EFFECTEN

Zkittlez Auto bevat veel THC en weinig CBD. Haar effect is geschikt voor allerlei situaties; dit is de perfecte allround soort. Of je nu wilt gaan feesten met vrienden of op de bank relaxen; met Zkittlez Auto zit je goed! Dit komt doordat de sativa kant de meer verdovende effecten compenseert. Ze is geen superjachtige sativa en tegelijk ook geen zware couch-lock indica, maar de perfecte middenweg.

Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Zkittlez Z3 x Grapefruit x Autoflower
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 23%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 23
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 100cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 300g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (28)
    (28)
    Bekijk alle reviews
    07/Mar/2024

    Betrouwbaar
    Helaas kan ik nog geen uitgebreid verslag doen van mijn bestelde autoflower zaden omdat ik ga voor een buitenkweek. Hiervoor zijn de weersomstandigheden nog niet goed. Wel kan ik melden dat mijn bestelde zaden goed en netjes verpakt waren en onbeschadigd zijn aangekomen. Ook werd ik uitgebreid op de hoogte gehouden via track and trace.Voor mij doet Zamnesia dat wat het beloofd en dus een betrouwbare leverancier.

    A. S.
    09/Nov/2023

    Stabil!
    Bin zufrieden. Der Ertrag hätte etwas mehr sein können. Aber trotzdem ok. Fruchtig und knallt, was will man mehr?!

    M. T.
    29/Jan/2023

    Newbster
    Quick delivery good packaging

    R. M.
    26/Nov/2022

    Zkittlez Auto
    3/3 gekeimt. Am Ende alles Top! Sehr stabile Genetik. Qualität bei Zamnesia & Fast Buds kann man nur empfehlen.

    M. M.
    31/Oct/2022

    Diverse Samen
    Moin moin, ich habe diverse Samen bestellt, kam alles super anonym an!!! Ich werde wenn möglich, ganz viele Updates hier posten! Danke für den super sicheren Versand!!! Ich werde alle Samen bewerten im nächsten Jahr, so fair wie nur möglich!

    M. L.
    26/Oct/2022

    Es geht
    Keimungsrate 90% Umfallrate 70% rest wo gekommen, sehr bescheiden viel Popcorn..

    D. B.
    29/Aug/2022

    Au top
    très bonne graines comme d'hab. Je recommande

    O. J.
    15/Jun/2022

    Très satisfait
    Bien fournie et un bon rendement, 100 g par plante et ça peut encore s'améliorer, des têtes bien compactes et un goût spécial que j'aime beaucoup. Rien à redire, juste nikel.

    C. E.
    12/Apr/2022

    Zkittlez vantastick
    Super in Geschmack und für ne automatik knallt ordentlich

    T. M.
    10/Apr/2022

    Wichtig und Richtig
    Alles hat perfekt geklappt.

    Y. K.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized
Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.