Vision Critical Autoflowering (Vision Seeds) feminized

Vision Critical Auto van Vision Seeds brengt ons klassieke genetica, maar in een super-snelle en eenvoudig-te-kweken autoflowering variant, waardoor ze ideaal is voor discrete projecten of kleine ruimten. Geen zorgen over lichtschema's, dus zelfs beginners zich verheugen op het kweken van smakelijke, hoogwaardige Indica toppen in recordtempo. Bonus: Haar opbrengsten zijn ook heel fatsoenlijk!
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds – Vision Critical Autoflowering: Gemakkelijke Auto die goed presteert

Vision Seeds creëerde haar Vision Critical Autoflowering door Vision Seeds Critical Impact te kruisen met Roadrunner van Dinafem. Vanwege de klassieke en betrouwbare genetica van haar ouders is Vision Critical Autoflowering ontpopt tot een eenvoudig te kweken Indica-dominante autoflower (60% Indica), die perfect is voor discrete projecten of kleine ruimten, terwijl ze toch beloont met wat behoorlijk goede opbrengsten voor een autoflower, een prettige mix van smaken en een heerlijk ontspannend effect.

Omdat ze zo'n discrete plant is, zal Vision Critical Auto zich ook vrij bescheiden ontwikkelen. Als je haar binnen kweekt, zal ze niet groter worden dan 40cm. Buiten kan ze, onder de juiste omstandigheden, een maximale hoogte bereiken van 100cm. Hierdoor is Vision Critical Auto een goede keuze als discretie van belang is en je een kleine, onopvallende plant zoekt, maar niet al te veel compromissen wil sluiten. Met opbrengsten tot 200g/m², onder ideale condities, gooit ze toch nog een fatsoenlijke oogst op de weegschaal, zeker als je rekening houdt met haar compacte formaat en snelle ontwikkeling. De bloeiperiode duurt 10 weken.

Bij het roken van Vision Critical Auto kan je genieten van een perfect gemengd smaakprofiel, waarin citrustonen en vleugen van hout merkbaar zijn, prachtig aangevuld door wat snufjes pittige kruiden. Met een THC-percentage van 12% houdt ze het wat aan de lage kant, maar je kan er zeker van zijn dat ze absoluut geen zwakke soort is! Ze wekt een zeer sterke en langdurige Indica high op die enorm ontspannend is, wat haar goed geschikt maakt als je wil chillen of gewoon een leuke tijd wil hebben.

Vision Critical Auto van Vision Seeds stelt niet teleur als je zoekt naar een kleine, discrete plant die je zelfs in de kleinste kweekruimte of tuin kan verbergen, zonder nieuwsgierige blikken aan te trekken. Haar goede genetica maken haar eenvoudig te kweken, zonder noemenswaardige compromissen, waardoor ze geschikt is voor minder ervaren kwekers, maar ook diegenen die simpelweg dol zijn op autoflowers vanwege het kweekgemak. Laat je niet foppen door haar formaat, want deze uitmuntende autoflowering Indica zal niet teleurstellen!

Vision Critical Autoflowering (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Critical Impact x Roadrunner
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC Laag
Opbrengst Indoor 200 gr/m²
Opbrengst Outdoor 25 - 100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Vision Critical Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Vision Critical Autoflowering (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.