Moscow Blueberry Auto (Kalashnikov Seeds) feminized

(1)
Net als haar grote feminized zuster Moscow Blueberry streelt de Moscow Blueberry Auto je gehemelte met haar buitengewone fruitige bessenaroma en veroorzaakt een plezante en ontspannende high. De autoflowering versie is nog makkelijker te kweken en heeft iets meer indica deugden. Ze behoeft weinig verzorging en het resultaat is bevredigend, ook al ben je een beginnende kweker.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kalashnikov Seeds - Moscow Blueberry Auto: Makkelijke Zoete & Fruitige Indica

Autoflowering cannabis-strains zijn erg makkelijk om te kweken. Ze verlangen geen gecompliceerde lichtcycli, blijven handzaam en compact, en hebben een zeer korte levenscyclus. Dat maakt ze bijzonder geschikt voor beginnende kwekers of gewoon voor iedereen die wat goed medicijn wil kweken zonder al te veel gedoe.

Moscow Blueberry Auto van Kalashnikov Seeds is de autoflowering versie van hun fruitige Moscow Blueberry die dezelfde excellente smaak heeft, afgerond met een prettig ontspannende indica-high. Het enige verschil is het lagere CBD-gehalte, maar je hebt wel alle gemakken van een autoflower.

De Moscow Blueberry Auto is niet veeleisend als je haar kweekt. Gewoon een beetje standaardverzorging, een slokje water en wat voedingsstoffen en ze groeit er vrolijk op los tot een stevige compacte plant met een gemiddelde hoogte van 60-90cm. Als je ongeduldig wordt en alvast wilt weten hoe ze straks ruikt als je haar rookt hoef je alleen je nieuwsgierige neus maar in haar compacte toppen te steken die ze tijdens de bloeiperiode ontwikkelt. Ze zal je judassen met een ronduit spectaculaire geur van wilde bessen die de korte periode dat je moet wachten nog leuk maakt ook! Als je haar binnen kweekt verwacht dan gerust een opbrengst van 400g/m² of meer. Kweek haar buiten en je zorg ervoor dat ze door de zon overgoten wordt kun je rekenen op een opbrengst van heerlijk zoet ruikende toppen van 100gr per plant en dat ook nog eens in slechts 60-65 dagen.

De feminized Moscow Blueberry is al een zeer ruim opbrengende fantastische all-round strain die helemaal perfect is. Het goede nieuws is dat de autoflowering versie dicht in de buurt komt als het op smaak en effect aankomt. Nu laat ze zich meer van haar indica-kant zien (70% indica, 20% sativa,10% ruderalis) terwijl de feminized versie 50% indica/sativa is. Dat betekent dat de Moscow Blueberry Auto een lekker en potent indica-effect veroorzaakt en geweldig ontstressend is. Leun lekker achterover, laat alles van je afglijden en geniet van alle ontspanning die deze dame voor je in petto heeft!

Moscow Blueberry Auto van Kalashnikov Seeds heeft je heel veel te bieden, vooral als je je bedenkt dat het een makkelijke autoflower is. Ben je gek op indica's en zoete en fruitige rookwaar zou je haar beslist eens moeten proberen!

Moscow Blueberry Auto (Kalashnikov Seeds) feminized Product Informatie
Merk Kalashnikov Seeds
Ouders Moscow Blueberry x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken
Hoogte (Outdoor) 60-90 сm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 100g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moscow Blueberry Auto (Kalashnikov Seeds) feminized
Moscow Blueberry Auto (Kalashnikov Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.