Blueberry OG (Barney's Farm) feminized

(6)

Barney's Farm kruiste twee van de meest opvallende soorten ter wereld en maakte er een echte traktatie van voor cannabis liefhebbers. Hun Blueberry OG combineert de smaak en de Indica kracht van de Blueberry met de psychoactieve genen van de beroemde OG Kush. Deze luxueuze kruising beloont je met een geweldige high, een rijk en heerlijk smaakprofiel en opbrengsten van topklasse.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Barney's Farm - Blueberry OG: Twee Soorten Van Wereldklasse In Een!

Cannabis liefhebbers die alleen het beste van het beste willen, kunnen maar beter alvast een goede plek vinden om deze nieuwe zaden van de jongens van Barney's Farm te kweken. Hun nieuwe Blueberry OG combineert genetica van wereldklasse in één soort die zeker niet teleurstelt.

Een van de ouders van Blueberry OG is de super populaire Blueberry, een Indica-dominante soort die geliefd is om haar pure Indica kracht en haar zoete bosbessensmaak. Het andere deel van haar genetica is afkomstig van de beroemde OG Kush. Deze soort vormt de genetische basis van cannabis variëteiten uit de westkust van de VS en is geliefd om haar grote euforische effect.

Vanuit het oogpunt van de kweker, verrukt Blueberry OG je al wanneer ze nog in de pot zit. De soort groeit stabiel en betrouwbaar en is ook niet erg veeleisend. De 70% Indica presteert goed in allerlei klimaten, van koel tot warm en gematigd, zodat je haar overal, binnen en buiten, kunt kweken. Ze is van nature ook goed bestand tegen schimmels, poederachtige meeldauw en spintmijten. Dit maakt haar een zeer goede keuze, zelfs voor minder ervaren kwekers.

Met een gemiddelde hoogte van 100cm is ze vrij compact, zodat ze in kleine ruimtes past. Maar wat ze in de hoogte mist, maakt ze goed met veel zijtakken die op de korte termijn grote toppen produceren. Bij binnenkweek kun je uitkijken naar vrij goede opbrengsten van 750g/m². Als je haar buiten in optimale condities kweekt, kun je een oogst van 1000g per plant verwachten. Een bloeitijd van slechts 55 dagen is zeer redelijk en je hoeft niet lang te wachten tot de oogst.

Gezien haar buitengewone genetica hoeven we waarschijnlijk niet te vermelden dat het roken van Blueberry OG echt een fantastische ervaring is. Haar rijke smaakprofiel combineert zoete citrusnoten met Kush-achtige en muskus-achtige tonen, en brengt de verschillende smaken van de Blueberry en de OG perfect samen. Maar wat het meest uitmuntend is, is haar sensationele effect. Deze geweldige rookwaar levert de krachtige Indica goedheid van twee sterke soorten en geeft je een uiterst ontspannende stone. Maar dankzij haar OG kant wordt dit gevolgd door een zoet euforisch psychedelisch effect. Dit maakt haar een geweldige soort voor verschillende gelegenheden.

Blueberry OG van Barney's Farm is een spectaculaire Indica kruising die dankzij haar genetica van wereldklasse niet teleurstelt. Zonder meer maakt ze veel vrienden onder cannabis liefhebbers, die nu van een kruising kunnen genieten die bestaat uit zowel Blueberry als OG Kush heerlijkheid!

Blueberry OG (Barney's Farm) feminized Product Informatie
Merk Barney's Farm
Ouders Blueberry x OG Kush
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
CBD Hoog
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    17/Oct/2022

    Lecker!
    Um es kurz zu machen... Klasse wuchs,schöne große Buds und guter Ertrag. Geschmacklich und bzgl. der Wirkung verweise ich auf die Beschreibung von Zamnesia, trifft 100%zu.Tolle Pflanze! :)

    M. D.
    09/Jun/2022

    Livraison
    dans un delais court malgrè week-end +feriè jusque là nice. Le petit cadeau pour le seedroscope merci

    N. P.
    18/Feb/2022

    Gewohnt Solide wie gewohnt von Barneys
    5 von 5 gekeimt. Gutes Wachstum und wie gewohnt bei Barneys Farm Genetiken sehr lecker. Kann man auf jedenfall weiterempfehlen wie bis jetzt alles was ich von Barneys Farm hatte.

    M. D.
    22/Oct/2021

    Barney ist Top
    Alles Top! Mega unkomplizierte Sorte, kräftig und buschig. Riecht stark ab Woche 5 .

    F. A.
    26/Jan/2021

    Prachtig!!!
    Mooie verpakking, mooie planten, goede kwaliteit

    M. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blueberry OG (Barney's Farm) feminized
Blueberry OG (Barney's Farm) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.