Glookies (Barney's Farm) feminized

(24)

Word een superheld met een van de bewezen kampioenen van Barney's Farm. Glookies brengt twee cannabis-supersterren van de West Coast samen in een spectaculaire indica met een ultrasterke stone, ongelofelijke smaak en gigantische opbrengsten. Vergeet je cape niet!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (24)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (1)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Barney's Farm - Glookies: Geeft je superkrachten

Glookies van Barney’s Farm neemt een speciale plaats in bij de Cali Connection en combineert twee legendes die geen verdere introductie vereisen. De beestachtige Gorilla Glue is gebundeld met de beroemde Original Thin Mint Girl Scout Cookies voor een regelrecht spectaculaire indica-dominante hybride.

Glookies groeit uit tot een middelgrote plant met een struikvormig uiterlijk. De uitgebreide vertakkingen voorspellen de enorme opbrengsten die eraan komen. Ze bereikt gewoonlijk een praktische hoogte van ongeveer 100cm binnen. Dat maakt haar fantastisch voor kweekruimtes van elk formaat. Ze is natuurlijk ook buiten te planten. Daar wordt ze ongeveer 180cm hoog. Tegen het eind van de bloei puilen haar zijtakken uit van de vette toppen. We overdrijven niet als we zeggen dat de opbrengsten gigantisch zijn. Binnen is 800g/m² haalbaar en als je buiten de ruimte hebt, zijn monsterlijke oogsten van 2000-3000g/plant mogelijk. Haar bloeitijd is een gemiddelde 60-70 dagen.

Glookies is dankzij haar krachtige ouders absoluut geen lichtgewicht. Met een THC-gehalte van soms wel 25% maakt deze dame je al na slechts een of twee hijsjes ongelofelijk stoned. Ze levert echter niet de knockout-stone van sommige andere indica’s. De plant ontspant je lichaam, maar geeft je ook de energie en motivatie om van een goede dag een fantastische te maken. Of van een slechte dag eentje die al met al toch niet zo slecht is. Met dit geweldige effect is ze perfect om het humeur te verbeteren. Ze helpt je tevens om ieder doel te bereiken, op elk moment van de dag.

Het verrast je vast niet dat de smaak van Glookies ook een klasse apart is. Ze brengt subtiele vleugjes van Sour Diesel met verfrissende limoen en walnoot samen in een exotische mix die je nergens anders vindt.

Wat valt er nog meer te zeggen? Barney’s Farm slaat duidelijk een homerun met Glookies. Houd je van goede cannabis, dan wil je de kans om deze dame te kweken niet missen!

Glookies (Barney's Farm) feminized Product Informatie
Merk Barney's Farm
Ouders Gorilla Glue x Thin Mint Girl Scout Cookies
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 180cm
Opbrengst Indoor Tot 800g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (24)
    (24)
    Bekijk alle reviews
    13/Feb/2024

    2 of 3 germinated
    love the strain

    I. G.
    25/Jan/2024

    Probleme
    3 von 5 nicht gekeimt oder konnte die Schale nicht abwerfen. Sorry, dafür zu teuer. Mit besten Grüßen

    T. K.
    08/Dec/2023

    Top
    Variété hyper fruité, tête dur et compact, bien gyvré sous LED. Culture sans soucis . Zam au top

    F. N.
    21/Nov/2023

    Beste Sorte
    Habe Sorte schon mehrfach abgebaut. Ertrag und Qualität sind beeindruckend. Kann man nur empfehlen.

    C. S.
    20/Oct/2023

    Puissante
    Belle plante, vigoureuse avec des têtes bien lourdes et résineuse. Toutes les graines ont germées, je recommande cette variété en intérieur comme en extérieur ( mais attention aux moisissures de l'automne). Elle à des arômes vraiment intéressantes et résiste bien au froid et aux petites sécheresses, même en pots.

    S. M.
    15/Oct/2023

    Top Weed
    Ertrag ist gewaltig, Der Gorilla kommt deutlich raus,gut zum Rosin pressen.

    D. G.
    05/Jul/2023

    Awesome
    5/5 popped and that strain is just on another Level.

    M. L.
    02/Apr/2023

    Erstklassige Glookies
    Zwar nur 2 von 3 gekommen...aber...die sehen schon geil aus...sehr potent!!!

    D. H.
    04/Mar/2023

    Glookies
    Na een wat moeilijke start , uitgegroeid tot mooie enorme planten , buiten in de tuin . Grote opbrengst , geen last van ongedierte. Nadeel alleen : lange late bloei, de laatste weken zijn het lastigst ivm schimmelziekten , zet deze planten op de meest zonnige plek in de tuin, dan voorkom je de meeste problemen rondom schimmel vorming en is de opbrengst maximaal , de opbrengst is echt enorm en takken zakken door van de opbrengst ; ondersteuning is nodig !

    S. B.
    24/Aug/2022

    Glookies
    Bonjour ,déjà merci pour la rapidité de l envoie,j ai fait germer une graine sur les 3 reçus ( les autres mis au frais pour plus tard) elle commence bien .Faudra revenir dans quelques semaines ,après bouturage et croissance et Flo .Cdt

    M. A.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (1)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glookies (Barney's Farm) feminized
Glookies (Barney's Farm) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.