L.A. Cheese (Big Buddha Seeds) feminized

(3)

L.A. Cheese van Big Buddha Seeds pronkt met prijswinnende genen en een sterke old school high. Deze elegante variatie op een oude favoriet is een must voor iedere Cheese liefhebber. Ze heeft korte groeitijden, grote opbrengsten en een kwaliteitsproduct voor kenners. Deze wil je echt niet missen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Big Buddha Seeds - L.A. Cheese: Cheese is naar Hollywood gegaan en als ster teruggekomen!

L.A. Cheese van Big Buddha Seeds is de mix van UK Exodus Cheese en L.A. Confidential. De resulterende soort is er een van kracht, smaak en ontspanning. Ze is een prijswinnende schoonheid die niet teleur zal stellen en wereldwijd geliefd is bij liefhebbers van Cheese.

Deze Hollywood ster smaakt en ruikt naar pittige, verleidelijke kaas met een sterke, old school klamheid. Je voelt reeds een paar minuten na het roken het volle gewicht van haar effecten; een sterke, langdurende, lichamelijke roes die je lichaam zal verkwikken met een zoete gelukzaligheid. Ze is perfect voor als je op de bank wilt ontspannen of na een lange dag werken met je geliefde of met vrienden wilt relaxen. De krachtige old school high maakt haar een zeer betrouwbare keus voor medicinale gebruikers en biedt effectieve hulp bij het verlichten van de symptomen van chronische pijn, MS, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, angst en stress. Geloof ons, als je een fan bent van Cheese en op zoek bent naar een nieuwe ervaring, dan zal deze ster je meenemen naar plekken waar je nog nooit bent geweest.

L.A. Cheese van Big Buddha Seeds biedt een adembenemende aanblik. Ze ontwikkelt kaasachtige, oranje gekleurde bladeren en toppen die overlopen van de hars en bedekt zijn met oranje haren - ze zit werkelijk vol met kaas. Tijdens het groeien zal ze een sterke geur afgeven die mogelijk ongewenste aandacht trekt. Het is daarom verstandig om daar rekening mee te houden wanneer je een plek uitzoekt om haar te kweken. Voor een optimale oogst duurt de bloeiperiode ruwweg 8-9 weken.

L.A. Cheese van Big Buddha Seeds is geschikt voor de binnen-, buiten- en kaskweek. Aangezien dit een door Indica gedomineerde hybride is zal de plant niet hoog worden. Je kunt voor je tijd en moeite een gulle opbrengst verwachten. UK Exodus Cheese is naar L.A. gegaan en als ster teruggekomen. Dit is een totaal nieuw niveau van uitmuntendheid dat je zeker zelf zult willen uitproberen.

High Times Cannabis Cup Awards:

L.A. Cheese van Big Buddha Seeds won de 3de prijs voor de beste soort in het algemeen bij de 2010 High Times Cannabis Cup Awards.

L.A. Cheese (Big Buddha Seeds) feminized Product Informatie
Merk Big Buddha Seeds
Ouders L.A Confidential X Big Buddha Cheese 'reversed'
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
Opbrengst Indoor Laag
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen Cannabis Cup (High Times)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    30/Jan/2021

    Besser als erwartet.
    Kompakte, super lecker und extrem hartzige Buds, fast ohne Blätter. Was will man noch mehr

    P. L.
    18/Sep/2020

    boudhisme
    namasté , eh bien , oui , bientot 60 ans de douce fumée , et 30 ans de Mahayana , et pas " amnésique " du tout - - - merci et continuez comme ça ...... OM Rémy .

    R. G.
    21/Aug/2016

    Seed quality
    Goede kwaliteit zaadjes! Ze schieten goed! ;D

    K. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
L.A. Cheese (Big Buddha Seeds) feminized
L.A. Cheese (Big Buddha Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.