Blue Cheese Automatic (Big Buddha Seeds) feminized

(3)

De superintense smaak van Blue Cheese is nu verkrijgbaar in een automatisch bloeiende versie dankzij de prima luitjes bij Big Buddha Seeds. Deze krachtige groeier is na ongeveer 10 weken klaar voor de oogst en produceert de beste wiet die je je maar kunt indenken. De krachtige mix van Indica en Sativa plaveit de weg voor een superaangename high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Big Buddha Seeds - Blue Cheese Automatic: De beste hydrowinnaar van Spannabis van 2013

Blue Cheese is een favoriet onder amateurs en is zonder twijfel en wereldbekende soort met een groot aantal prijzen achter haar naam. Een zo'n prijs is de Cannabis Cup, die de soort richting het sterrendom katapulteerde. Big Buddha was niet tevreden en nog niet bereid om op zijn lauweren te rusten en gaf Blue Cheese een automatisch bloeiende make-over. De bevredigende mix van een hoogkwalitatieve Blue Cheese-kloon met hun nieuwste, derde generatie automatische genen leverde de Blue Cheese Automatic op.

Blue Cheese Automatic is een hybride van de bovenste plank. De krachtige mix van Indica en Sativa plaveide de weg voor een superaangename high - een soort die iedere award waard is. Kwekers van deze soort kunnen vlugge, automatisch bloeiende resultaten verwachten, die (na het oogsten) ongelooflijk kazige toppen produceren, die dicht en compact zijn. Blue Cheese Automatic is een soort die esthetisch bevredigend is voor alle zintuigen. Van haar old school blauwe bessen-geur tot aan haar toegeeflijke smaak - die een vleugje fruitige, blauwe kaas en pittige Skunk in zich heeft. rokers die bekend zijn met de originele Blue Cheese zullen vinden dat Blue Cheese Automatic bij iedere hijs heel goed bij het origineel aansluit. De nostalgische cerebraal-kosmische high slaat terug, en harder dan de eerste keer - een high die geen plafond tegen kan houden.

Blue Cheese Autoflowering is een redelijk eenvoudig te kweken soort, dus beginnende kwekers, schroom niet. Ze wordt over het algemeen zo'n 60-120 cm hoog - inderdaad zeer hanteerbaar. Blue Cheese Autoflowering heeft over het algemeen zo'n 10-13 weken nodig tussen zaailing en oogst. Volgens de automatisch bloeiende standaard is dat behoorlijk lang, maar het is wel iedere dag waard, zeker als je eenmaal haar heerlijke vruchten (of liever gezegd toppen) onder je neus krijgt, als beloning voor je werk). In de buitenkweek kijk je tegen zo'n 50-150 g/plant aan (onder optimale omstandigheden).

Blue Cheese Autoflowering is eerlijk gezegd een all-round werkpaard, met haar smaken en geuren die tot de best verkrijgbare behoren - in combinatie met de hoge beoordelingen van de high van deze hybride is dit een winnaar voor iedereen.

Blue Cheese Automatic (Big Buddha Seeds) feminized Product Informatie
Merk Big Buddha Seeds
Ouders Big Buddha Blue Cheese X 3rd Generation Automatic (reversed)
Genetica 65% Indica / 35% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    26/Nov/2022

    Blue Cheese Automatic
    3/3 gekeimt. Versand sehr schnell. A+++++

    M. M.
    06/May/2019

    Ist ok
    Von 5 Samen sind 3 gekeimt,die 2 sind gut gekommen und und der andere ist OK

    H. S.
    10/Jul/2017

    super nice!!!
    I only can say I have no problems with this seed's,100% germinated!!!and this weed smells and taste amazing

    A. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Cheese Automatic (Big Buddha Seeds) feminized
Blue Cheese Automatic (Big Buddha Seeds) feminized
Blue Cheese Automatic (Big Buddha Seeds) feminized
Blue Cheese Automatic (Big Buddha Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.