Pink Lotus 25x Extract (5 gram)

Pink Lotus (binomiale naam Nelumbo nucifera, ook bekend als Indiase Lotus en Heilige Lotus) symboliseert in de Aziatische traditie de verschillende deugden, waaronder vergeetachtigheid, vitaliteit, elegantie, perfectie en puurheid van lichaam en geest. De plant komt van nature voor in tropisch Azië en Queensland, Australië. Produceert effecten die lijken op die van Blue Lotus.

8,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Pink Lotus Extract - Extract van de nationale bloem van India en Vietnam

Sinds lang symboliseert Pink Lotus (binomiale naam Nelumbo nucifera, ook bekend als Indiase Lotus en Heilige Lotus) verschillende deugden, waaronder vergeetachtigheid, vitaliteit, elegantie, perfectie en puurheid van lichaam en geest in de Aziatische tradities. Deze prachtige plant is al eeuwen lang een goddelijk symbool en wordt in verband gebracht met het boeddhisme. In de klassieke literatuur van veel Aziatische culturen staat de heilige Pink Lotus voor puurheid, schoonheid, elegantie en gratie. De plant komt van nature voor in tropisch Azië en Queensland, Australië - het is ook de nationale bloem van India en Vietnam.

Effecten van Pink Lotus

Pink Lotus lijkt op Blue Lotus qua effect en wordt van oudsher gebruikt om pijn te verminderen, het geheugen te verbeteren, de bloedstroom te stimuleren, de seksuele lust te verhogen en gevoelens van euforie en extase teweeg te brengen.

Dosering

Van oudsher wordt 5 gram gedroogde bloembladeren per persoon gebruikt. Hier wordt een soort thee van gemaakt door het onder te dompelen in heet water, maar aangezien dit extract 25 keer zo geconcentreerd is, heb je maar 0,2 gram nodig om de gewenste effecten te voelen.

Inhoud: 5 gram

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pink Lotus 25x Extract (5 gram)
Pink Lotus 25x Extract (5 gram)