Blue Lotus 25x Extract (1 gram)

Blue Lotus alias Blue Lily (Nymphaea caerulea) wordt voor het eerst in het Egyptische boek van de Doden genoemd het was de belangrijkste rituele plant in het oude Egypte. De bloemen stopte men in de haren van de levenden en de doden, ze waren een belangrijk ornamenteel element in de Egyptische kunt en werden vaak afgebeeld in tomben en tempels.

6,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Blue Lotus - Het gebruik ervan gaat terug tot het tijdperk van de Egyptische farao's

Het gebruik van Blue Lotus alias Blue Lily wordt voor het eerst vermeld in het Egyptische Boek van de Doden; het was een belangrijke rituele plant in het Oude Egypte. Zelfs toen werd hij al gebruikt al afrodisiacum, ontspanningsmiddel en psychedelicum. Hij moet van grote religieuze en ceremoniële waarde zijn geweest, want de bloemen werden door levenden en doden in hun haren gedragen. Ook was de bloem een belangrijk ornament in Egyptische kunst en werd hij vaak gezien in tomben en tempels. Bovendien symboliseerde deze plant de unie van Boven en Beneden Egypte.

Vandaag de dag is Blue Lily verkrijgbaar als geconcentreerd extract voor het gebruik in thee, als rookwaar of aromatherapie en als tinctuur voor directe inname.

Dit extract van Blue Lily is 25 keer sterker dan de preparaten van gedroogde Blue Lotus bladeren en bevat een hoge concentratie aporfine en nuciferine.

Effecten van Blue Lotus

In het oude Egypte werd Blue Lily gebruikt als medicijn en als feestdrug, om pijn te verminderen, het geheugen te verbeteren, de bloedstroom te stimuleren, het seksuele verlangen te verhogen en om gevoelens van euforie en extase teweeg te brengen.

Dosering

Van oudsher werd er een soort thee van gemaakt. Hiervoor werd 5 gram gedroogde bladeren en bloembladeren gebruikt. Dit betekent dus dat je slechts 0,2 gram van dit 25 keer zo sterke concentraat nodig hebt om het gewenste effect te bereiken.

Inhoud: 1 gram

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blue Lotus 25x Extract (1 gram)
Blue Lotus 25x Extract (1 gram)
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.