Blog
Pure Terpenes
2 min

100% Pure Terpenes: Nieuw In Ons Assortiment

2 min

Nu verkrijgbaar bij Zamnesia: 100% Pure Terpenes. Voeg de terpenen toe van geliefde en beroemde soorten om de smaak, geur en/of het effect van je edibles en rookwaar te versterken.

Geïsoleerde terpenen laten de laatste tijd veel stof opwaaien binnen de cannabis cultuur. Maar wat doen ze nu eigenlijk? Terpenen helpen de aroma's en smaken van een cannabis soort in te sluiten en te versterken, terwijl ook de lichamelijke en geestelijke effecten van de cannabinoïden worden ondersteund.

Het wordt steeds duidelijker dat de complexiteit van cannabis verder gaat dan het THC-percentage. Het gebeurt vaak genoeg dat een bepaalde soort geen hoog THC percentage bezit, maar toch om een of andere reden de voorkeur heeft. Vaak heeft dit te maken met het grote aanbod cannabinoïden en de aanwezige terpenen in de soort.

WAT KUNNEN TERPENEN VOOR JOU BETEKENEN?

Terpenen komen, net als cannabinoïden, van nature voor in planten en dieren. Ze zorgen ervoor dat een aardbei ruikt en smaakt als een aardbei en ze zijn verantwoordelijk voor het medicinaal potentieel van sommige voedingsmiddelen. Wanneer het om cannabis gaat, voorzien ze de bloemen van de smaken en geuren die we allemaal gebruiken om onze ganja te beschrijven: Citrus, Skunky of Diesel, om maar wat te noemen. Terpenen worden nu meer geassocieerd met het regelen van de effecten van individuele soorten en worden steeds minder beschouwd als simpelweg een aromatische verbinding.

Terpenen kunnen worden onttrokken en toegevoegd aan persoonlijke producten, zoals e-liquids, concentraatextracten en edibles. Met terpenen-concentraten kunnen personen hun ervaring verbeteren door een extra boost van hun favoriete soort toe te voegen aan bowl of joint. Deze producten zijn zeer geconcentreerd en eenvoudig in gebruik. Voeg een klein druppeltje toe en transformeer je standaard middel in een overheerlijke, complexe ervaring. Hieronder bekijken we een aantal van de beste terpenen-producten van Cali Terpenes.

JAMAICAN DREAM

Jamaican Dream (Cali Terpenes)

Haal het profiel van Jamaican Dream in huis. De opgewekte, frisse geuren van dennen en citrus kunnen worden toegevoegd aan rookwaar of voeding. De smaak is zoet met zachte koffie ondertonen. Geniet van het unieke profiel van deze indica-dominante hybride. Word herinnerd aan deze hard-inslaande favoriet en laat je meeslepen naar een plekje met sociale vrolijkheid die uiteindelijk afzakt naar een zalige ontspanning.

Het profiel van Jamaican Dream is geïnspireerd op een van de bestverkopende soorten van Eva Seeds. Het is een mix van de volgende terpenen: Myrceen, Alfa en Beta Pineen, Caryofyleen, Limoneen, Linalool, Nerolidol en Terpinoleen. Voeg een druppel per gram product toe en geniet de hele dag van deze verbazingwekkende soort.

GORILLA GLUE

Gorilla Glue (Cali Terpenes)

Er gaat niets boven Gorilla Glue. Deze soort is zo populair dat ze als een standaard wordt gez8ien binnen de cannabis gemeenschap. Met deze terpenen geniet je van alle euforie en ontspanning die je maar nodig hebt. Het aroma zal goede herinneringen ophalen door de kamer te vullen met klassieke zure en dennengeuren, afgewerkt met een vleugje Diesel. Proef de fruitige perfectie met deze geweldige mix van citrus en dennen.

Terpenen beïnvloeden de effecten van THC en CBD. Stel je eens voor wat de resultaten zijn als je een druppeltje Gorilla Glue toevoegt aan je wiet... De volgende terpenen zijn tot perfectie gecombineerd om deze klassieke soort te vangen: Caryofyleen, Alfa en Beta Pineen, Linalool, Limoneen, Myrceen en Terpinoleen.

FURIOUS CANDY

Furious Candy (Cali Terpenes)

Verwen je smaakpapillen met Furious Candy. Deze terpenen zijn ontspannend en verrijken de lucht met een fruitig aroma, dat doet denken aan aardbeienkauwgom. De smaak is en zoet en aards, met bloemrijke ondertonen. Als je zin hebt om te kamperen, ongeacht de locatie, voeg je deze terpenen toe aan voeding of je rookwaar.

Voor de formidabele fusie van smaken en geuren is best een flink aantal verbindingen nodig. Furious Candy combineert het volgende terpenenprofiel: Caryofyleen, Citronellol, Limoneen, Myrceen, Nerolidol, Alfa- en Beta en D-Alfa Pineen en Terpinoleen. Gebruik slechts een druppel per gram en breng de gedurfde smaken en aroma's van Furious Candy tot leven.

100% PURE TERPENES: VERBETER JE CANNABIS ERVARING

Verander je alledaagse ervaringen door terpenen van deze klassieke soorten toe te voegen, om de aroma's en smaken te verbeteren. Neem ze mee of zet ze thuis in de kast, want terpenen zijn veelzijdig en kunnen overal aan worden toegevoegd. Nu kan je altijd een beetje extra spanning en sensatie toevoegen aan je leven.

 

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken