Blog
A New Understanding: The Science Of Psilocybin
1 min

A New Understanding: The Science Of Psilocybin

1 min
Research Shroomshop
De opgewekte spiritualiteit uit magische paddestoelen kan verder reiken dan simpel recreatief gebruik, waardoor mensen worden geholpen om vrede te krijgen met leven en dood, zoals in deze documentaire wordt ontdekt.

Er zijn behoorlijk wat wetenschappelijke onderzoeken waarin het gebruik van magische paddestoelen, en de psilocybine die ze bevatten, kunnen worden gebruikt om mensen te helpen de dood te aanvaarden, zeker die mensen die kampen met een terminale ziekte. Deze onderzoeken worden echter gepubliceerd in woorden die saai, intimiderend of gewoon te gecompliceerd zijn om te begrijpen wat er nu wordt bedoeld. Hierdoor kunnen wetenschappelijke bevindingen niet toegankelijk zijn voor de gemiddelde persoon. Gelukkig zijn er personen die proberen deze bevindingen beschikbaar te maken voor de massa, waarin ze tot in de details, op een heldere en boeiende manier worden uitgelegd. Red Phoenix Productions is een groep die dit doet.

In hun meest recente documentaire "A New Understanding: The Science of Psilocybin", probeert de groep de geschiedenis van psilocybine, het belangrijkste psychoactieve bestanddeel in magische paddestoelen, te ontdekken. Ze volgen ook de reis van drie patiënten die een op psilocybine gebaseerde therapie volgen om hen te helpen angst te overwinnen, veroorzaakt door dood en andere problemen in hun leven.

In de loop van de documentaire zien we dat elke patiënt in het reine komt met de problemen, in een of andere vorm, dankzij de introspectieve aard van psilocybine, waardoor ze het leven in een ander perspectief zien. Via psychedelica krijgen ze een gezonde uitweg om te rouwen over verloren geliefden, hun angsten te confronteren en een verborgen spiritualiteit te ontdekken waarvan ze niet wisten dat het bestond.

Dr. Charles S. Grob, een psychiater aan de UCLA die op dit moment de effecten van psilocybine onderzoekt op patiënten met kanker in een vergevorderd stadium, zegt: "Individuen in psychedelische onderzoeken, die een spirituele openbaring ervaren in de loop van hun, langdurige, sessies met behandelingen, maken meer kans op een langdurige, therapeutische uitkomst."

Het is een van de weinige onderzoeken die worden uitgevoerd met als einddoel de FDA te verzoeken om psilocybine een medicijn op recept te maken. Er is een groeiende hoeveelheid onderzoek waarin wordt aangetoond dat psilocybine een extreem nuttig middel is voor behandeling en therapie. Hoewel onderzoeken door mensen als Grob nog wel wat fases te gaan hebben, spelen ze een toonaangevende rol in een mogelijke revolutie van op psychedelica gebaseerde therapie. Als je interesse hebt in de toekomstige mogelijkheden van psilocybine en magische paddestoelen, raden we aan deze documentaire te bekijken. Het geeft meer inzicht in de wetenschap achter deze sprong voorwaarts en laat directe ervaringen zien van de positieve impact die psilocybine op mensenlevens kan hebben.


Read more about
Research Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken