Blog
Agenten dealen in Doritos op het Hempfest in Seattle!
1 min

Agenten dealen in Doritos op het Hempfest in Seattle!

1 min
Legislation News
Het Hempfest in Seattle (16 tot 18 augustus) zal een onvergetelijk "protestival" zijn voor alle stoners en gebruikers van medische marihuana. Dit jaar zal de politie Doritos uitdelen!

Het Hempfest in Seattle (16 tot 18 augustus) zal een onvergetelijk "protestival" zijn voor alle stoners en gebruikers van medische marihuana. Dit jaar zal de politie, laat dit even op je inwerken, Doritos uitdelen! Er zit slechts een klein addertje onder het gras: De Dorito zakjes hebben een label waarin mensen worden aangemoedigd de Vragen en Antwoorden op de afdelingswebsite te bekijken. Deze site heet "Marijwhatnow? Een gids voor legaal gebruik van marihuana in Seattle". Het legt de verschillende nuances uit van de wetten in Washington. Bijvoorbeeld dat het volwassenen is toegestaan tot 28 gram (1 ounce) te bezitten maar dat zij het niet aan anderen mogen verkopen of geven, dat rijden onder de invloed van marihuana nog steeds illegaal is en dat, publiek gebruik, met uitzondering van festivals, illegaal is. Hoewel de politie geen boetes zal uitdelen of mensen zal arresteren voor het publiekelijk roken van wiet, zullen agenten aanwezig zijn om de openbare veiligheid te waarborgen en personen die onder invloed van iets in de auto stappen, zullen worden vervolgd. Gezond verstand, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Roger Roffman, een professor aan de School van Sociaal Werk en Marihuana Afhankelijkheid op de Universiteit van Washington zal informatiekaartjes uitdelen, met hierop de informatie dat marihuana, hoewel het door de meeste mensen veilig wordt gebruikt, kortdurend geheugenverlies kan veroorzaken, invloed kan hebben op de rijvaardigheid en kan leiden tot afhankelijkheid.

Sergeant Sean Whitcomb, woordvoerder van de afdeling, gaf aan dat "dit enorm leuk gaat worden, want het idee dat de politie Doritos uitdeelt op het Hempfest, zal zeker opschudding veroorzaken". Nog leuker wordt het voor de bezoekers dat zij weten dat de politie geen arrestaties zal verrichten voor het gebruik of bezit van wiet. Dit op voorwaarde dat de bezoekers binnen de legale perken blijven en rustig luisteren naar de muziek terwijl zij uitkijken op de Olympische bergen in de verte, genietend van hun groene medicijn, vierend dat Initiative 502 afgelopen herfst is goedgekeurd en de overwinningen voor de cannabis gemeenschap in Washington en Colorado, waar marihuana sinds kort legaal is geworden. Vivian McPeak, de uitvoerend directeur van het Hempfeest, zei dat zij voelt dat het belangrijk is mensen te herinneren aan het feit dat cannabis nog niet overal legaal is en de strijd nog niet gestreden is, maar geeft toe dat het Hempfest dit jaar een soort van overwinningsfeest IS.

McPeak en de andere organisatoren verwachten dagelijks 85.000 mensen op het festival en hoewel de toegang gratis is, wordt aan bezoekers gevraagd $10,- bij te dragen aan het $7-800.000 kostende festival zodat de traditie volgend jaar kan worden voortgezet.

Het festival biedt 117 muzikale acts en meer dan 100 sprekers op zes verschillende podia. En niet te vergeten 400 verkopers die informatie uitdelen en waar glazen bongs, eten en cannabis gerelateerde kunst te verkrijgen zijn.


Read more about
Legislation News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken